Daniel STANCIU (ex Grower Marketing Manager Corn la BAYER) renunță la corporație după 15 ani pentru a pune umărul la business-ul de vinuri al familiei

Compania producătoare de vinuri SERVE își întărește echipa cooptandu-l pe Daniel STANCIU pentru poziția de Director de Dezvoltare, poziție nou înființată.

Daniel are o experiență de peste 15 ani în marketing și vânzări. Anterior a lucrat în companii precum Syngenta, Summit Agro, Dow Agrosciences, Monsanto și BAYER, cu responsabilități de coordonare în departamentele de vânzări și marketing.

Daniel se va ocupa de implementarea noii strategii de marketing a companiei SERVE care, după 27 de ani de activitate, pregătește trecerea la generația următoare de viticultori. Pe lângă experiența sa profesională, pregătirea lui academică în agronomie și marketing vor contribui la definirea strategiei de dezvoltare și consolidare a clientelei vinurilor SERVE.

SERVE înțelege modificările stilului de viață al oamenilor și își completează echipa cu un specialist cu experiență în domeniul marketing și vânzări, iar Daniel vine exact cu energia și competențele de care noi avem acum nevoie. Vom explora și valorifica împreună soluții adaptate nevoilor iubitorilor de vinuri.”, a declarat Mihaela TYREL de POIX, proprietar și CEO SERVE.

Sunt onorat și entuziast să mă alătur echipei SERVE, o echipă de oameni minunați care împărtășesc nu doar aceeași pasiune pentru vinuri de excepție dar și ambiția de a fi cei mai buni zi după zi, an după an.”, a declarat Daniel STANCIU.

SERVE este cunoscut în piața vinurilor din România că producător de vinuri premium și high end cu un raport calitate preț recunoscut la nivel internațional. Printre vinurile din portofoliul SERVE se numără « Vinul Cavalerului », « Terra Romana » și faimoasele Cuvee-uri inspirate de personalitățile membrilor familiei: Charlotte, Sissi, Alexandru și nu numai, toate realizate de cel mai experimentat enolog din Dealu Mare – Aurel ROTARESCU.

Cmentariile sunt închise