Ghidul „Proiectele anului 2014 in Horeca”, disponibil pentru comanda

Modern Buyer lanseaza a doua editie a ghidului on-line „Proiectele Anului 2014 in Horeca”, proiect in care ne-am propus sa aducem in prim plan, in peste 130 de pagini, date si informatii despre afacerile noi si proiectele de expansiune din mai multe segmente ale industriei ospitalitatii, la nivel national.

In demersul nostru de a surprinde evolutia pietei de Horeca, am identificat si selectat 162 de locatii noi, clasificate in mai multe categorii: cafenea&bistro, club&bar, patiserie&gelaterie, pizza&delivery, pub&berarie, QSR, restaurant, mall (ce cuprinde locatiile din zona de food-court), proiecte speciale.

Ghidul on-line „Proiectele Anului 2014 in Horeca” este structurat in doua sectiuni:

I: O sectiune dedicata analizei de piata si a principalelor trenduri din industria de Horeca;

II. O sectiune dedicata prezentarii locatiilor deschise in intervalul ianuarie-decembrie 2014;

Prima sectiune va cuprinde informatii precum:

– Segmentarea investitiilor dupa tipul locatiilor;

– Orasele care au polarizat cele mai multe investitii;

– Noi concepte aparute pe piata romaneasca;

– Tendinte in industria de Horeca;

In sectiunea a II-a, fiecare locatie noua selectata pentru acest studiu este prezentata prin informatii-cheie precum: denumire, scurta descriere a conceptului, proprietar, responsabil achizitii, localizare, specific, capacitate, contact, fotografii.

Produsul este un instrument de lucru pentru echipele de vanzari ale furnizorilor de produse si servicii pentru industria Horeca. La randul lor, si antreprenorii din Horeca regasesc aici cele mai interesante concepte noi lansate in 2014, precum si o serie de repere cu privire la formatele care au atras cele mai multe investiti in anul care tocmai s-a incheiat.

Ghidul are 134 de pagini si este disponibil exclusiv in format electronic (pdf). Pentru a intra in posesia lui trimiteti-ne formularul de comanda completat la maria.hurduc@modernbuyer.ro sau carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Cmentariile sunt închise