Gastronomia italiana, celebrata in magazinele METRO Cash & Carry prin oferta „Savureaza gustul italian!”

METRO Cash & Carry din Romania sarbatoreste pentru al saselea an consecutiv cultura si gastronomia italiana, prin lansarea ofertei „Savureaza gustul italian!”, cu prilejul Zilei Nationale a Italiei. Intre 12 mai si 8 iunie a.c., clientii si partenerii METRO Cash & Carry Romania vor avea ocazia sa descopere ofertele promotionale de produse cu specific italian in toate magazinele Metro din tara. Oferta „Savureaza gustul italian!” cuprinde produse alimentare din urmatoarele categorii: peste, lactate si branzeturi, produse din carne, ulei de masline, paste si o selectie de vinuri, o parte dintre acestea apartinand unor branduri italiene recunoscute international.

“Clientii METRO vor putea alege dintr-o selectie de branzeturi rafinate, lactate si delicatese, isi vor putea compune un adevarat aperitiv traditional italian dintr-o selectie de preparate din carne si vor putea crea preparatele favorite dintr-o varietate de produse al’dente. Oferta „Savureaza gustul italian!” este completata de o gama de produse din categorii diverse, cum ar fi: peste, paste, vin, legume, fructe, ulei si otet, dulciuri si cafea. Mai mult, si in acest an, METRO va continua sa aduca in oferta sa pentru clientii profesionisti din Romania o serie de produse marca proprie, cu specific italian, sub brandul HORECA Select (varietati de branzeturi, mezeluri, paste si uleiuri de masline), precum si brandul Cascina Verde Sol (prezent in categoria mezeluri). Oferta este completata si cu o selectie extinsa de obiecte de vesela si ustensile de bucatarie necesare pregatirii si servirii preparatelor cu specific italian”, precizeaza reprezentantii METRO.

„Pentru METRO a devenit o traditie sa sustina si sa promoveze in Romania gastronomia italiana. Acest lucru este o urmare fireasca a faptului ca produsele cu specific italian, precum si gastronomia italiana, formeaza deja o parte integranta a obiceiurilor culinare ale romanilor. Prin intermediul ofertei ‹‹Savureaza gustul italian!››, METRO Cash & Carry Romania isi sustine clientii si partenerii care detin restaurante cu specific italian, cat si pe cei care doresc sa descopere universul culinar italian, punand la dispozitia acestora o varietate de produse specifice. Suntem onorati sa aducem in atentia clientilor nostri oferta  de produse cu specific italian si sa contribuim la promovarea valorii si imaginii gastronomiei italiene in Romania”, a declarat Gilles Roudy, Director General METRO Cash & Carry Romania.

Initiativa METRO Romania beneficiaza de sprijinul Ambasadei Italiei la Bucuresti si al Agentiei Italiene pentru Comert Exterior (ICE).

 

Carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Cmentariile sunt închise