Gala Horeca Awards ediția 16 și-a desemnat câștigătorii

Gala Horeca Awards este de 16 ani cel mai important barometru al evoluției industriei Horeca din România. Gala este organizată de Horeca Insight – platforma online reprezentativă pentru industria ospitalității, iar ediția cu numărul 16 a fost găzduită de Fratelli Studios, seara de 22 noiembrie reușind și în acest an să adune personalități marcante ale industriei, profesioniști și reprezentanți ai locațiilor de renume din Horeca autohtonă. 

Maison Dadoo a gândit un decor adecvat unei seri de sărbătoare, locația gazdă fiind exponenta unei tematici cel puțin inedite – Amazonico Disco Glam. Gala Horeca Awards a fost prezentată de Silvia Ion – Managing Partner Horeca Insight și Cabral Ibacka, care i-au invitat pe cei prezenți să profite de atmosfera de sărbătoare și evident, de roadele muncii lor.

Gala Horeca Awards a marcat astfel încă un an excelent în Horeca, o consolidare a eforturilor celor care țin să transforme țara noastră într-o destinație de renume peste hotare, dar care știu să acorde atenția binemeritată oaspetelui român. Pe lângă ocazia de a aduce împreună comunitatea, Gala Horeca Awards este cel mai longeviv eveniment care recompensează munca de peste an a unor profesioniști desăvârșiți.

Și în acest an partenerii Galei s-au întrecut în creativitate și au pus la dispoziția gazdelor ingrediente premium pentru a fi transformate într-un meniu demn de o asemenea ocazie. Nici barmanii nu s-au lăsat mai prejos și au preparat băuturi în ton cu tematica serii. Chef Cătălin Atomei a fost artizanul responsabil de preparate precum: tartă cu mousse de foie gras, cod negru cu sparanghel afumat,  mușchi de iepure sălbatic cu morcov crocant și sferă umplută cu dulceață de dovleac copt.

Premiul Special Horeca Insight a mers anul acesta la Chef Nico Lontras, pentru dedicarea sa în educarea și formarea unei noi generații de chefi și eforturile investite în valorificarea ingredientelor sezoniere și a colaborării pe termen lung cu producătorii locali. Chef Lontras este responsabil de managementul restaurantelor Casa Timiș și cel care-și definește stilul culinar ca fiind modern, savuros și sănătos.

CEL MAI BUN RESTAURANT CU SPECIFIC ROMANESC TRADITIONAL

1. CARU’ CU BERE
2. SERGIANA
3. FERMA DACILOR

CEL MAI BUN RESTAURANT CU SPECIFIC ROMANESC MODERN

1. NOUA BUCĂTARIE ROMÂNEASCĂ
2. SORO LUME
3. BISTRO DE L’ARTE

CEL MAI BUN RESTAURANT CU SPECIFIC ORIENTAL

1. ZAITOONE
2. MACE BY JOSEPH HADAD
3. LE BAB

CEL MAI BUN RESTAURANT CU SPECIFIC MEDITERANEAN

1. CAJU BY JOSEPH HADAD
2. CASA DI DAVID
3. DEI FRATI

CEL MAI BUN RESTAURANT CU SPECIFIC ASIATIC

1. ZEN SUSHI
2. KANPAI
3. YOSHI

CEL MAI BUN RESTAURANT STEAKHOUSE / BURGER

1. OSHO
2. VACAMUUU
3. SMOKĂREALĂ

CEL MAI BUN BISTRO

1. FRATELLINI BISTRO
2. B4 MARKET
3. BĂCĂNIA VECHE

CEL MAI BUN GASTROBAR

1. BIUTIFUL BY THE LAKE
2. PÂINE ȘI VIN
3. NAIVE

CEL MAI BUN QUICK SERVICE RESTAURANT

1. AVOCADOO
2. JERRY’S PIZZA
3. KFC

CEA MAI BUNA COMPANIE DE CATERING

1. FRATELLI CATERING
2. BĂCĂNIA VECHE
3. LOFT CATERING

CEA MAI BUNA COMPANIE DE DELIVERY

1. GLOVO
2. TAZZ
3. BOLT FOOD

CEA MAI BUNA LOCAtIE CU LIVRARE PROPRIE

1. JERRY’S PIZZA
2. CITY GRILL DELIVERY
3. FABIO PIZZA

CEA MAI BUNA CAFENEA/CEAINARIE

1. 5 TO GO
2. ORIGO COFFEE
3. TUCANO COFFE

CEA MAI BUNA PATISERIE / COFETARIE / BRUTARIE

1. FRENCH REVOLUTION
2. ZEXE BRASERIE
3. PAIN PLAISIR

CEL MAI BUN LOUNGE

1. LOFT
2. FRATELLI BEACH & RISTORANTE
3. NUBA

CEL MAI BUN HOTEL / BOUTIQUE HOTEL / PENSIUNE

1. THE MARMOROSCH BUCHAREST
2. CASA TIMIȘ
3. BALVANYOS RESORT

CEA MAI BUNA LOCATIE NOU DESCHISA

1. LA HAMBAR
2. AVE FORCHETTA
3. NOUA BAR

CEL MAI BUN MANAGER DE LOCATIE

1. VALENTIN HRISTU
2. PETRU DOBRE
3. GABRIEL PELLEGRINI

CEL MAI BUN WAITER

1. SILVIAN VECHIU
2. MĂDĂLINA DUDĂU
3. MIHAI CLAUDIU

CEL MAI BUN BARISTA

1. UNGUREANU VLAD
2. LAVINIA TOMA
3. SAVA LAURENȚIU

CEL MAI BUN SOMELIER

1. SERGIU NEDELEA
2. VIRGIL DUMITRAȘCU
3. CĂTĂLIN BĂLUȚĂ

CEL MAI BUN PASTRY CHEF

1. ANA CONSULEA
2. IOANA ROMANESCU
3. ANDREEA MOLDOVAN

CEL MAI BUN BARTENDER

1. ROBERT SLEVOACĂ
2. LUCIAN CIOBANU
3. CIPRIAN BăLAȘA

CEL MAI BUN CHEF

1. ALEX PETRICEAN
2. NICO LONTRAS
3. JOSEPH HADAD

OMUL ANULUI IN HORECA

1. RADU SAVOPOL
2. CARMEN SAVU
3. DANI CARAMIHAI

FURNIZORUL ANULUI

1. PARMAFOOD
2. METRO
3. MACROMEX

Premiul Publicului Cea mai buna cafenea

1. 5 TO GO

Cel mai bun restaurant cu specific romanesc traditional

1. Stâna Turistică Sergiana

Premiul Publicului Cel mai bun restaurant steakhouse / burger

1. Hard Rock Café

PREMIUL HORECA INSIGHT

1. Nico Lontras

Pentru imagini de la eveniment accesati pagina noastra de facebook.

Partenerii celei de-a 16-a ediții a Galei Horeca Awards sunt:

 

Cmentariile sunt închise