Expozanţi din cinci ţări, prezenti la Expo Drink&Wine 2015

35 de companii producătoare şi distribuitoare au expus în cadrul Târgului de Vinuri, Băuturi Alcoolice şi Non-Alcoolice–EXPO DRINK & WINE 2015, organizat şi găzduit de Romexpo, în perioada 28 octombrie-1 noiembrie.

La ediţia de majorat, cea de-a 18-a, la standurile Expo Drink & Wine au fost prezenţi: producători tradiţionali de vinuri, băuturi alcoolice şi non-alcoolice, distribuitori din domeniu, producători de echipamente folosite în procesul de producţie a vinului şi a altor băuturi.

Evenimentul a avut loc cu participarea companiilor din cinci ţări:

Bulgaria, Germania, România, Spania, Ungaria, gradul de internaţionalizare din acest an fiind de 20%.

Manifestarea a dat ocazia companiilor româneşti de a-şi promova pe plan naţional şi internaţional oferta de băuturi producţie proprie, prin stabilirea unor relaţii comerciale cu producători şi distribuitori. În acelaşi timp, Expo Drink & Wine a oferit firmelor distribuitoare posibilitatea de a interacţiona cu clienţi finali din: HORECA, retail sau cu simpli consumatori, pasionaţi de domeniul viticol şi al altor băuturi. La târg au fost prezenţi şi producători de echipamente dedicate industriei de resort.

Băuturi racoritoare, alcoolice şi cafea de top Pe parcursul celor cinci zile de târg, vizitatorii au făcut cunoştinţă şi cu branduri mai puţin cunoscute consumatorilor şi specialiştilor, companiile producătoare şi distribuitoare ale acestora, încercând, prin participarea la acest eveniment, să testeze posibilitatea lansării lor pe piaţa autohtonă. În acest sens, la EXPO DRINK & WINE au fost prezentate băuturi desemnate drept produs anului în diferite ţări, un exemplu fiind brandul spaniol Zenpure, reprezentand o băutură răcoritoare naturală, cu proprietati benefice relaxării. N-au lipsit distribuitori de băuturi non-alcoolice pe bază de aloe vera sau alte plante cu proprietăţi curative recunoscute.

Ţări cu tradiţie în industria viticolă precum Spania şi România au venit la Expo Drink & Wine 2015 cu diverse branduri de vin, aparţinând unor crame din zone renumite pentru calitatea vinurilor obţinute.

Spirtoase fine, branduri renumite prin calitate şi ambalajele inedite Băuturile spirtoase fine s-au regăsit în cadrul târgului, prin producători sau prin companii distribuitoare. Din Bulgaria au venit expozanţi care sunt recunoscuţi pentru modul de ambalare a băuturilor alcoolice, oferind celor interesaţi game largi de spirtoase fine in sticle extravagante sub forma de: Turnul Eiffel, cupă de fotbal sau arme.

La Expo Drink & Wine 2015, cei interesaţi au putut testa sau comanda diferite echipamente ce pot fi folosite în procesarea fructelor, în controlarea procesului de fermentaţie şi în etapa de distilare a băuturilor.

Unul dintre scopurile principale ale târgului este acela de a promova oferta de bauturi „fabricate in România” pe plan international, prin stabilirea unor relaţii comerciale între producători şi distribuitori locali şi internaţionali, între companiile distribuitoare şi clienţii finali care pot fi din HORECA sau retail sau între producatorii de echipamente şi cei de băuturi.

Urmatoarea editie Expo Drink & Wine va avea loc intre între 2 şi 6 noiembrie 2016.

Cmentariile sunt închise