Doar cateva zile pana la prima editie a Romanian Hospitality Conference, “Noua Ordine din HoReCa. Tendinte si provocari”

Prima editie a Romanian Hospitality Conference, cu tema “Noua Ordine din HoReCa. Tendinte si provocari”, eveniment organizat de HORA, va avea loc miercuri, 19 aprilie 2017, la Sheraton Bucharest Hotel .

Evenimentul va reuni circa 250 de persoane, proprietari si top management din HoReCa si industrii conexe, pentru a dezbate starea actuala a sectorului din punct de vedere economic si a incerca sa indentifice tendinte din viitorul apropiat.

Invitatul special al conferintei este analistul Dr. David Bosshart, care va vorbi audientei din Romania despre tendintele consumerismului si despre piata de servicii din sectorul HoReCa. Dr. David Bosshart este cel mai important analist de tendinte al momentului. Cercetatorul este CEO Gottlieb Duttweiler Institute for Economic and Social Studies (GDI) din Elvetia. Este expert in evolutia pietelor la nivel global si impactul acestora asupra consumerismului si serviciilor.

Printre speakeri se numara Dr. David Bosshart, CEO Gottlieb Duttweiler Institute for Economic and Social Studies (GDI) din Elvetia, Daniel Mischie, CEO City Grill, Dan Isai, CEO Salad Box, Radu Balaceanu, Country Manager Food Panda, Muhammad Murad, Presedinte FPTR, Dragos Anastasiu, Presedinte Grup Eurolines, Radu Savopol, owner 5TOGO, Mihai Paun, CEO Bringo si altii. La eveniment vor participa si reprezentantii celor peste 60 de branduri membre HORA.
“Ne dorim sa eliminam tonul negativ de care are parte industria ospitalitatii din partea presei si a autoritatilor, sa cream un pol de atractie pentru cei ce vor un business curat in ospitalitate, sa cream o platforma de discutii si intalniri pe teme actuale si care sa-si gaseasca o implementare prin initiativele HORA, sa cream sharing de know-how, trenduri si tendinte pentru cei ce vor sa faca business in ospitalitate in Romania”, a declarat Dragos Petrescu, presedintele HORA.

Cmentariile sunt închise