Cu DISH ai beneficii de nerefuzat pentru restaurantul tău! Doar până pe 6 martie ai 50% REDUCERE oricare dintre activări pentru orice pachet DISH, soluția online pentru HoReCa, de la METRO!

Ai auzit de DISH? Este platforma de soluții digitale de la METRO, un serviciu creat în colaborare cu experți în industria ospitalității pentru a veni în ajutorul afacerilor HoReCa pentru ca acestea să își poată moderniza prezența online. Găsești aici tot ce ai nevoie pentru a-ți digitaliza afacerea simplu și rapid!

Așadar, cu DISH îți creezi singur, rapid și fără a avea nevoie de cunoștinte tehnice, un website modern, așa cum ți-l dorești, adaptat nevoilor afacerii tale și optimizat pentru toate tipurile de dispozitive, care te face mai ușor de găsit online de către clienții tăi.

Alege unul dintre pachetele DISH și ai o mulțime de avantaje:

  • Îți poți face singur un website modern
  • Ești mai ușor de găsit pe Google;
  • Beneficiezi de o aplicație mobilă simplu de folosit;
  • Clienții tăi pot face rezervări și comenzi online, fără comisioane pentru afacerea ta;
  • Ai acces direct la comenzile și rezervările online făcute de clienți;
  • Ai serviciu de consultanță gratuit, pentru a integra mai ușor soluțiile digitale în afacerea ta, și o mulțime de tutoriale video;

DISH Order îți servește comenzile pe tavă

Cu DISH Order primești comenzi de la clienți pe propriul tău website. Sistemul de comenzi online DISH Order poate fi integrat în site-ul web al restaurantului tău, astfel încât orice client să poată plasa o comandă oricând. Astfel, deții controlul ofertei tale online și îți crești profitul la livrare cu zero comisioane!

 

 

4 variante de abonament disponibile

Până pe 6 martie, primești REDUCERE 50% la activarea oricărui pachet DISH. Apoi, ai de plătit doar un abonament lunar la un preț convenabil.


DISH STARTER

  • Plătești doar taxa unică de activare în valoarea de 299 RON (-50% acum), iar abonamentul este gratuit.

Cu DISH STARTER îți construiești propriul website de prezentare în doar câteva minute și capeți vizibilitate online. În plus, îți poți gestiona recenziile în contul Google al afacerii tale.


DISH RESERVATION

  • Plătești 99 RON taxa de activare unică (-50% acum) și un abonament lunar de 99 RON*.

Beneficiezi de website optimizat pentru motoarele de căutare Google și poți primi rezervări non-stop pe website-ul tău.


DISH ORDER

  • Plătești 1199 RON taxa de activare unică (-50% acum) și un abonament lunar de 199 RON*.

Te bucuri de o prezență online optimizată și astfel îți crești numărul de comenzi. Poți schimba meniul ușor și rapid, oricând ai nevoie. Simplifici procesul de comandă și ai comision 0%, prin urmare livrezi cu profit mai mare.


DISH PREMIUM

  • Plătești 1199 RON taxa de activare unică (-50% acum) și un abonament lunar de 249 RON*.

Beneficiezi de soluția completă pentru o prezență online profitabilă. DISH PREMIUM include toate funcționalitățile DISH ORDER și DISH RESERVATION. În plus, poți primi comenzi și rezervări pe website-ul tău și îți construiești o bază de clienți ușor de fidelizat, cu care comunici direct.


*prețurile nu conțin TVA.

Până pe 6 martie, prețul activării abonamentelor DISH este redus la jumătate, indiferent de abonamentul ales.

Intră pe METRO.ro, completează formularul și vei fi contactat de un reprezentant în cel mai scurt timp!

Succesul tău e afacerea noastră!

 

 

Cmentariile sunt închise