Bolt Food anunță restaurantele de top din București și Cluj, în cadrul Restaurant Awards 2021

Bolt, prima super aplicație din Europa, premiază restaurantele partenere din București și Cluj-Napoca, în cadrul Bolt Food Restaurant Awards 2021.

Premiile se acordă restaurantelor pentru meritele gastronomice, dar și ca o recunoaștere a rolului cheie pe care îl joacă acestea în comunitățile lor, ajutându-și clienții să evite locurile aglomerate în timpul pandemiei și oferind experiențe culinare interesante și diverse, în confortul propriilor case. Campania este lansată în țările și orașele în care Bolt Food este prezent cu serviciile sale de cel puțin un an. În țara noastră, anul acesta, pentru concurs s-au calificat restaurantele din București și Cluj-Napoca.

La nivelul unui oraș, dintre categoriile definite de companie, a fost ales câte un singur câștigător, care va fi premiat cu trofeul Bolt Food Golden Broccoli.

Categorie premiuCriterii de selecție*Câștigător BucureștiCâștigător Cluj-Napoca
Loved by Localsrestaurantul cu cel mai mare ratingFriddiCimbru
Rising Starrestaurant lansat în ultimii doi ani, creștere a comenzilor într-un timp scurtRainbowlsMagic Sushi
Worth The Walkcele mai multe comenzi cu preluare personalăBurger VanPablito
Verified Vegandedicat preparatelor veganeSara GreenSamsara
Early Birdcele mai multe comenzi plasate între orele 7:00 – 10:00CrocantNutriento
Lunchtime Favouritecele mai multe comenzi plasate între orele 11:00 – 14:00PapilaIrish Music Pub
Never Gonna Give You Upcele mai multe comenzi per fel de mâncareNoodle Pack
Treat Yourselffine diningYoshi
The King of Comfort Foodrestaurant local sau cu specific tradițional, care a reușit să aducă produse noi pe piațăBalls
Hidden Gemcel mai popular restaurant în afara centrului orașuluiTacos Factory
Best Value For Moneymâncare bună la prețuri accesibileBig Belly

*La fiecare criteriu de selecție specific unei categorii, s-au adăugat și s-au punctat alte două – cel mai mare număr de comenzi și cel mai bun rating acordat de utilizatori.

Andrei Manea, Regional Manager Bolt Food CEE, a declarat: „Premiile internaționale Bolt Food sunt o recunoaștere a eforturilor și a consecvenței cu care restaurantele partenere oferă mâncare foarte bună comunităților din care fac parte și servicii excelente. Pentru a decide cine va primi trofeele Golden Broccoli, am luat în considerare mai multe criterii obiective, precum numărul de comenzi, rating-ul general, calitatea comenzilor și alte criterii care sunt evaluate exclusiv în aplicație, de către utilizatorii noștri, pe tot parcursul anului. Felicitări tuturor!”

Bolt Food, serviciul de livrare de mâncare, este prezent în cinci orașe din România: București, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași. Pentru a comanda mâncare, utilizatorul trebuie să descarce aplicația Bolt Food din App Store, Google Play sau HUAWEI AppGallery, unde poate vedea restaurantele disponibile și meniurile acestora. Înainte de a confirma comanda, aplicația va afișa prețul și timpul estimat de livrare. Pentru a plăti comanda, utilizatorul trebuie să introducă datele cardului bancar în aplicație. Toate livrările Bolt Food implică o interacțiune minimă între oameni. Astfel, utilizatorul poate indica în aplicație locul unde curierul va lăsa comanda.

Cmentariile sunt închise