“Deschide o usa la Aubergine“, campanie neconventionala derulata de restaurantul cu acelasi nume

Aubergine by Chef Ronen Meri lanseaza campania „Deschide o usa la Aubergine”, prin intermediul careia ii invita pe toti iubitorii de frumos sa intre intr-un joc al creativitatii si imaginatiei.
Deschis de curand in Centrul Vechi din Bucuresti, Aubergine Healthy Food este un restaurant cu bucatarie israeliano-mediteraneana, creata de experimentatul Chef Ronen Meri.

Cunoscut si ca restaurantul cu 200 de usi, Aubergine reprezinta unul dintre proiectele de design celebre ale ultimilor ani si este semnat de arhitectul Cristian Corvin. Un spatiu eclectic, care integreaza sute de usi de lemn, obloane, obiecte de mobilier vechi, descoperite si recuperate din vechi conace si palate din Transilvania, Austria si Ungaria, scaune iconice Tolix sau semnate de celebrul arhitect britanic Tom Dixon.

Campania „Deschide o usa la Aubergine” le propune oaspetilor Aubergine sa intre in joc si sa aleaga o usa care le place sau ii inspira, sa ii faca o fotografie si apoi sa spuna in scris povestea care se afla in spatele acesteia. Odata primita povestea, usa respectiva va fi rezervata si va primi numele celui care a ales-o. Numele usii se va pastra pana la sfarsitul campaniei, pana cand toate usile vor primi un nume.
Povestile usilor vor fi publicate pe blog-ul campaniei, pe masura ce vor fi primite. Pot participa: orice client Aubergine, care a luat masa la restaurant si pastreaza bonul fiscal, precum si jurnalisti si bloggeri care au fost oaspeti la Aubergine.

Aubergine Healthy Food este un restaurant cu bucatarie israeliano-mediteraneana, ce are o experienta de peste 20 de ani pe patru continente (Europa, Asia, Africa si America), Chef Ronen Meri a creat un meniu foarte personal, in care retetele traditionale din Orientul Mijlociu si Africa de Nord se impletesc cu cele din Europa si insulele Mediteranei si cu cele mai recente experiente gastronomice internationale.

Carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Cmentariile sunt închise