dabeef, noua destinație de experiential dining din București

Spreaduri mediteraneene, burger cu topping de foie gras, brânză coaptă și fripturi de vită savuroase sunt doar câteva dintre preparatele pe care le poți testa în noul restaurant dabeef, din nordul Bucureștiului.

Amplasat pe Calea Floreasca 111-113, dabeef dezvăluie o gamă foarte variată de cărnuri, de primă calitate, preparate și arome apetisante din toate colțurile lumii. dabeef este restaurantul adecvat unui început de zi liniștit, al unui prânz de afaceri, dar și locul perfect pentru o cină relaxantă cu prietenii sau familia.

De la salate până la deserturi, meniul-experiență incită la deschidere și curajul de a întreprinde o călătorie culinară internațională. Acesta poartă amprenta bucătarilor-șefi Daniel Andrieș și Iosif Ștefănescu, ambii cu peste 20 de ani experiență în gastronomie.

Secțiunea Urban Food reinterpretează rețete autentice și specifice bucătăriilor din Asia, Europa și America. Astfel, călătoria aromelor te poartă în China, India, bazinul mediteranean și America de Sud.  Cei care iubesc burgerii au trei variante, după gust, pe care le pot personaliza cu topping-uri delicioase:  brânză topită în stil raclette – o reinterpretare a rețetei elvețiene, creveți marinați sau un amestec picant, inedit de ceapă, aromatizat cu ierburi. Indiferent de ce alegi din selecția de fripturi, vei savura o carne de primă calitate, macerată cu măiestrie și gătită pe cărbune. Sosurile și garniturile au rolul de a pune și mai mult în evidență preparatul. Nu în ultimul rând, meniul dabeef cuprinde trei feluri de supe, paste și risotto, pește, fructe de mare și deserturi pentru toate gusturile.

Restaurantul are o capacitate de 66 de locuri și un design de inspirație urbană. Bucătăria și barul deschise, tavanul cu elemente din lemn natural și oglinzile de dimensiuni mari propun un dialog vizual între elementele principale de decor, zona de bucătărie și vizitatori. dabeef este un alternative steakhouse cu un meniu bogat, creat pentru cei care vor să se bucure de o călătorie gastronomică internațională. Restaurantul este deținut de către acționarii restaurantului OSHO și ai lanțului de restaurante de tip fast-food Orotoro.

Cmentariile sunt închise