Crama Liliac a prezentat noua eticheta a vinurilor young.LILIAC, editia 2017

Noua eticheta a vinurilor young.LILIAC, editia 2017, a fost prezentata oficial saptamana trecuta, in cadrul unui eveniment ce a avut loc in casa Qreator by IQOS. Eticheta a fost selectata in urma concursului anual, devenit deja traditie, prin care cat mai multi tineri creativi sunt provocati sa-si imagineze eticheta pentru urmatorul an, pornind de la premisele brandului. Prin acest demers, echipa LILIAC isi propune sa sustina si sa incurajeze tinerii creativi, sa aiba curaj, sa se faca vazuti si sa experimenteze diverse proiecte in care isi pot etala talentul.

Eticheta din acest an, aleasa de catre familia Beck dintre zeci de etichete propuse de tineri designeri, scoate in evidenta esenta young.LILIAC. Un vin creat pentru tinerii curiosi sa descopere universul vinului, care au o viata sociala activa si apreciaza calitatea.

Propunerea creativa castigatoare ii apartine Monicai Juganaru, o tanara extrem de talentata, studenta la Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu. Noua eticheta prezinta perfect valorile brandului young.LILIAC. Urban, cool, nonconformist, liber, atribute regasite in stilul de viata al generatiei tinere. Ideea Monicai a fost pe cat de simpla, pe atat de plina de simbolistica: oamenii, indiferent de sex, varsta sau rasa, se pot distra la fel de bine impreuna, pot forma un grup omogen si pot savura bautura preferata.

Locul doi, premiul pentru popularitate, a fost votat de public si castigat de  Fazakas Reka, urmat de locul trei care semnifica originalitatea, adjudecat de Andreea Mihalache si acordat de Rectorul Universitatii Nationale de Arte Bucuresti, domnul Catalin Balescu.

Anul trecut in cadrul concursului “Design young.LILIAC’s New Label” a aparut inca un premiu, pentru cel mai cool design, iar anul acesta, juriul format din Ana Morodan, Mirela Bucovicean si Noemi Mileman a acordat premiul Ioanei Oltean.

young.LILIAC poate fi gasit in 3 cupaje:
young.LILIAC Fresh – produs dintr-un coupaj de Sauvignon Blanc & Muscat Ottonel. Culoarea galben pai ce indica un vin tanar cu arome intense de soc, ce indica strugurele principal, cu note de caprifoi pe un fond citric si ierbos. Gustul este proaspat si usor acidulat cu arome de mere delicious, lamaie, nectarine si lychee. Este un vin recomandat cu bucataria mediteraneeana, bazata pe peste si fructe de mare. Alegerea perfecta pentru branzeturile proaspete sau maturate.
young.LILIAC Fruity – Feteasca Alba & Feteasca Regala. Si in acest coupaj, culoarea galben pai indica un vin tanar. Usor si proaspat, vinul etaleaza arome de mar si lamaie verde, cu note de fructe tropicale si un post gust mineral. Este un vin proaspat recomandat cu preparate din carne gatite in stil clasic sau asiatic, cu salate usoare sau paste cu sos alb.
young.LILIAC LightRose – Feteasca Neagra. Culoarea delicata somon indica un vin rosé usor. Ne intampina cu o culoare roz somon delicata si luminoasa. Nasul ne incanta cu o intensitate placuta de muguri de flori si note de grapefruit roz, meritoare si fragute. Gustul este proaspat si echilibrat, cu arome de fructe rosii.

Cmentariile sunt închise