Conferința „START și RE:START” Soluții de sprijin pentru a intra în normalitate

Horeca Insight organizează în data de 12 aprilie 2022 evenimentul „START și RE:START – Soluții de sprijin pentru a intra în normalitate” ce va fi găzduit de Grand Hotel Bucharest (InterContinental) la sala Ronda. Gândită ca o inițiativă de a veni în sprijinul operatorilor din industria Ospitalității cu informații actuale privind posibilitățile de finanțare, va prezenta și povești de succes ale unor business-uri care s-au adaptat și reinventat în ultimii doi ani, plus networking de calitate între invitați și vorbitori.

Participanții sunt așteptați începând cu ora 9.30 pentru înregistrare și welcome coffee, iar panelul care va deschide conferința va avea ca speakeri pe: Daciana Sirbu, – owner cofetaria Mara Mura, *Alfred Dauteuil – Jerry’s Pizza, Horia Szabo – owner Conacul Archia, Constandina Ionescu – Director Vanzari Teamfresh, Chef Radu Ionescu – Founder & Head Chef Kaiamo și *Marceluș Suciu, fondator Marty Group. Vor dezbate și vor răspunde la întrebări din postura celor care au deprins din mers gestiunea unor situații complet noi precum comunicarea pe timp de criză, menținerea motivației echipelor, funcționarea pe durata unui lockdown și nu mai puțin importanta evoluție bazată pe susținere financiară.

Conferința debutează cu inspirație și continuă pragmatic cu panelul 2 – Măsuri de ajutor de la Stat și Creditare, care va reuni în fața publicului reprezentanți ai Instituțiilor Statului, ai organizațiilor din Turism și Manageri din Turism: *Daniel Cadariu – Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Daniel Mischie – CEO City Grill, Cristina Huzum – Deputy General Manager Sheraton Bucharest Hotel, *Dan Vîlceanu – Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, *Alin Chițu – Secretar de Stat Ministerul Finanțelor și Irina Roșu – Fondator Bursa de Fonduri. Vor răspunde întrebărilor și vor oferi soluții concrete la preocupări precum: posibilitățile de accesare a măsurilor de ajutor de la stat, contractarea fondurilor europene și acces la credite bancare dedicate Horeca.

După o pauză de prânz binemeritată, vom încheia evenimentul cu panelul 3 dedicat preocupării constante de a găsi Soluții pentru depășirea crizei de personal. Nu doar în ultimii doi ani, dar și mai acut adâncită de pandemie și de actualul context economic european, manageri și reprezentanți de foruri reprezentative pentru forța de muncă vor răspunde la întrebări privind consolidarea și retenția echipelor, care sunt avantajele și dezavantajele recrutării de personal din străinătate și soluții de reglementare și implementare a bacșișului. La acest ultim panel își vor aduce contribuția: *Alin Aelenei – Director Adjunct Teleferic Grand Hotel, Gabriel Faflei – fondator Japanos, Chef Iosif Stefanescu – Osho, Ion Biriș – președinte Hora Romania și Corina Constantin – vicepresedinte PIFM (Patronatul Importatorilor de Forță de Muncă).

* Speakeri sub rezerva confirmării

Accesul la conferința „START și RE:START” pentru furnizori se face pe bază de bilet. DESCARCĂ FORMULARUL DE PARTICIPARE PENTRU FURNIZORI.

Participarea reprezentanților locațiilor Horeca la conferința “START și RE:START” (12 aprilie 2022) este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înregistrați-vă online aici.

 

Cmentariile sunt închise