Clienții profesioniști sunt așteptați la METRO Expo în perioada 30 septembrie – 3 octombrie

METRO își invită clienții la cea de-a patra ediție a METRO Expo, unul dintre cele mai mari târguri de comerț din Europa de sud-est dedicate profesioniștilor. Partenerii METRO vor găsi aici soluții personalizate adaptate cerințelor specifice fiecărui business.

Profesioniștii care activează în comerțul tradițional, domeniul HoReCa și segmentul companiilor și instituțiilor pot participa la expoziție, în perioada 30 septembrie și 3 octombrie la Romexpo, Pavilionul Central.

Timp de patru zile, experții METRO, împreună cu furnizori, clienți și alți parteneri de business, vor împărtăși soluții, povești de succes și recomandări specializate pentru îmbunătățirea afacerii. Pe o suprafață de peste 12.000 de mp., METRO aduce în atenția profesioniștilor, soluții adaptate nevoilor clienților săi, furnizorilor și tuturor partenerilor companiei.

Clienții vor putea beneficia de asistență și informații referitoare la soluțiile oferite de METRO România prin programele sale strategice: programul De-ale noastre, franciza LaDoiPași și Centrul de Pregătire în Gastronomie, toate destinate îmbunătățirii, dezvoltării și susținerii afacerilor mici și mijlocii de pe piața locală.

metro2

Astfel, cei prezenți la expoziție vor afla noutățile privind evoluția celor mai importante programe strategice implementate de companie:

  • LaDoiPași – sistemul de franciză în cel de-al patrulea an de activitate pe piața locală, cu noutăți menite să transforme magazinele clienților revânzători înspre a deveni alegerea zilnică a consumatorilor din proximitate
  • De-ale noastre – programul de susținere a producătorilor locali, cu peste 100 de agricultori implicați în program și un sortiment de 45 de legume și fructe livrate în magazinele din rețea
  • Centrul de Pregătire în Gastronomie, prin care METRO susține profesionalizarea bucătarilor din cadrul restaurantelor, hotelurilor, cantinelor etc.

De asemenea, clienții pot face schimb de informații în cadrul forumurilor dedicate, pe subiecte actuale pentru zona de afaceri din România și pot asista la demonstrații culinare, desfășurate în zonele aparținând Centrului de Pregătire în Gastronomie.

METRO Expo este o expoziție dedicată clienților, persoane juridice și fizice autorizate, iar accesul se face pe baza legitimației de client.

Cmentariile sunt închise