Cine sunt semifinalistii concursului S.Pellegrino Young Chef, editia 2018

Dupa o asteptare cu emotii pentru toti tinerii tinerii bucatari din intreaga lume care s-au inscris in competitia S.Pellegrino Young Chef 2018, finedininglovers.com a anuntat numele celor 210 de tineri bucatari semifinalisti care isi vor incepe calatoria pentru castigarea titlului de „Cel mai bun tanar bucatar din lume”.

Fiecare semi-finalist din cele 21 de regiuni a fost ales in urma unei selectii riguroase realizate de catre ALMA -The International School of Italian Cuisine, care a evaluat preparatele concurentilor in functie de cinci criterii: ingrediente, talent, genialitate, aspect si mesaj.

Odata desemnati, semifinalistii vor trece acum la faza competitiilor locale, care se va desfasura in urmatoarele sase luni, pana in luna decembrie 2017.
Practic, vor fi organizate 21 de competitii locale, pentru fiecare regiune, iar juriul local va selecta cel mai bun tanar bucatar pentru a reprezenta regiunea pe scena mondiala, urmand a fi insotit in aceasta calatorie culinara de un chef-mentor.

Marea Finala S.Pellegrino Young Chef 2018 va avea loc anul viitor, la Milano, unde juriul alcatuit de “cei sapte intelepti” va desemna “Cel mai bun tanar bucatar din lume”.

Semifinalistii regiunii Europa de Est

– András Botos Sous Chef, ‘Diófa Restaurant’ – Székesfehérvár, Ungaria
– Rodrigo Sandor Chef de Partie, ‘Sanzon Restaurant’ – Szeged, Ungaria
– Andrej Simic Chef, ‘Bistro Grad’ – Belgrad, Serbia
– Ljubisa Pljevaljcic Chef, ‘Oxalls’ – Belgrad, Serbia
– Stefan Barca Sous Chef, ‘Bistro Grad Hometown Food’ – Belgrad, Serbia
– Jan Kilański Sous Chef, ‘Główna Osobowa’ – Gdynia, Polonia
– Łukasz Wącirz Chef, ‘Avocado Restaurant & Wine’ – Poznań, Polonia
– Marcin Popielarz Chef, ‘White Rabbit Restaurant (PL Restauracja Bialy Krolik)’ – Gdansk, Polonia
– Milosz Grabowski Chef, ‘Restauracja Pod Roz’ – Krakow, Polonia
– Mojmir Marko Šiftar Chef, ‘Hotel & Restaurant Skipass’ – Kranjska Gora, Slovenia

Cmentariile sunt închise