Câștigă un curs la Institut Culinaire Disciples Escoffier România cu Knorr Arome Intense

Unilever Food Solutions susține comunitatea bucătarilor din România și, din acest motiv, în colaborare cu Institut Culinaire Disciples Escoffier România, îți lansează o provocare. Înscrie-te în concursul Knorr Arome Intense, până la data de 14 NOIEMBRIE 2021 și câștigă un curs la Institut Culinaire Disciples Escoffier, adaptat nevoilor tale!

Ce trebuie să faci pentru a intra în concursul Knorr Arome Intense?

  1. Creează un preparat care să conțină unul dintre produsele din gama Knorr Arome Intense și unul dintre ingredientele viitorului;
  2. Completează formularul de înscriere de pe UFS.COM cu datele personale, cu lista de ingrediente, modul de preparare și minimum o imagine sau un video cu preparatul tău.

Ce este gama Knorr Arome Intense?

Unilever Food Solutions știe că bucătarii trebuie să rămână în tendințe și să creeze experiențe de neuitat în farfurie. Knorr vine în ajutorul tău cu gama Arome Intense, din care fac parte produsele Knorr Condiment Lichid Roast Umami, Knorr Condiment Lichid Citrus Fresh și Knorr Condiment Lichid Deep Smoke, pentru gusturi inedite și experiențe culinare memorabile. Oricare dintre cele 3 arome intense îți poate aduce ca premiu cursul la Institut Culinaire Disciples Escoffier. Alege-o pe cea potrivită pentru viziunea și preparatul tău, alături de unul dintre 50 de ingrediente ale viitorului și creează un mix câștigător!

Care sunt cele 50 de ingrediente ale viitorului?

Alge, cactuși, fonio, amarant, spelta, teff, bame, moringa, jicama, cartof dulce… Lista continuă. Ingredientele viitorului impresionează atât prin factorul de noutate, cât și prin bogăția lor nutrițională.

Fă cunoștință cu toate cele 50 de ingrediente “din viitor” în broșura “Cele 50 de alimente ale viitorului” de AICI  și alege-ți favoritul pentru preparatul tău de concurs!

Înscrie-te AICI și nu rata șansa de a câștiga marele premiu!

Cmentariile sunt închise