Caroli Foods devine Furnizor al Casei Regale a României

Caroli Foods Group, parte a grupului Sigma, a primit înalta distincție de Furnizor al Casei Regale a României pentru produsele marca Sissi, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Palatul Regal, în prezența Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei României și a Alteței Sale Regale Principele Consort.   

Marca Sissi a fost recunoscută pentru produse excepționale și de calitate constantă, fiind apreciat totodată și angajamentul companiei față de comunitatea locală, în special din județul Argeș, unde se află unitatea de producție Caroli Foods Group, precum și sprijinul acordat educației și sportului.

Suntem onorați de distincția acordată mărcii Sissi și aș dori să împărtășesc această realizare cu toți cei 1.300 de colegi ai noștri, cu toate comunitățile și cu consumatorii noștri, cărora le suntem foarte recunoscători. Datorită implicării lor active, ne propunem să menținem calitatea premium în toate aspectele activității noastre, continuând totodată să fim pionieri în inovație„, a declarat Roxana Manolescu – CEO Caroli Foods Group.

Caroli Foods Group continuă să inoveze prin intermediul produselor sale, să acționeze cu integritate și să inspire prin exemplu, iar gama Sissi își are originea tocmai în aprecierea companiei pentru excelență și calitate constantă.

Conform statutului, titlul de Furnizor al Casei Regale a României este una dintre cele mai prestigioase recunoașteri ale calității serviciilor și produselor de pe piața locală și se acordă pentru o perioadă de trei ani.

Caroli Foods Group este liderul local în domeniul produselor din carne ambalate din România și unul dintre cei mai de succes producători de produse din carne din Europa de Sud-Est. Compania a fost înființată în 1994 și oferă în prezent un portofoliu extins de peste 200 de produse prin intermediul a cinci mărci: Caroli, Sissi, Campofrio, Maestro și Primo. Compania are o fabrică în Pitești și dispune de importante facilități logistice în toată țara, o flotă considerabilă și o rețea extinsă de distribuție. Sissi este gama de șuncă cu o textură foarte fină, sub această marcă fiind dezvoltate sortimente variate fiert-afumate și crud-uscate la vrac, în vid și feliat, din carne de porc, pui sau curcan.

Sigma este un grup alimentar multinațional de top, la nivel mondial, care produce, comercializează și distribuie produse alimentare de marcă, de calitate, inclusiv produse din carne ambalate, brânzeturi, iaurturi și alte alimente refrigerate și congelate. Sigma are un portofoliu diversificat de mărci de top și operează 65 de unități de producție și 184 de centre de distribuție în 18 țări din cele patru regiuni cheie ale sale: Mexic, Europa, Statele Unite și America Latină.

Cmentariile sunt închise