Buzz Events! Managementul evenimentelor

Cu o experienţă ce se cuantifică în ani, echipa ce a pus bazele Buzz Events a reuşit în tot acest timp să aducă o notă de culoare şi inovaţie tuturor proiectelor. Pentru ei, fiecare eveniment indiferent de natura lui, este o oportunitate de a pune în practică noi concepte şi idei ce scot la lumină originalitatea fiecărui proiect.

Pentru Buzz Events managementul evenimentelor începe cu o înțelegere clară a obiectivelor și așteptărilor clienților noștri și se încheie cu un eveniment memorabil și bine executat. Agenția coordeonează evenimente de toate dimensiunile, de la evenimente corporate de 100 de invitați la concerte cu 3000 de participanți.

Pachetul de servicii include venue scouting, asigurare logistică și tehnică, concept și implementare tematică, project management, asistare, coordonare, promovare în social media.

Buzz Events organizează o gamă variată de evenimente: concerte, festivaluri, evenimente corporate, conferințe, evenimente de lansare, competiții sportive, activări de brand și booking de artiști.

Evenimentele organizate sunt unice, reflectând personalitatea mărcii fiecărui client. Indiferent dacă lucrează cu o persoană, un produs, o companie sau o cauză, munca lor îmbrățișează experiențe care integrează designul inovator cu cele mai bune vinuri și servicii de catering, muzică și divertisment.

Un concert este o experiență de neuitat atât pentru artiști, fani și organizatori. Începând cu anul 2018 Buzz Events a simțit nevoia de dezvoltare în domeniul organizărilor de concerte și în alte orașe din România cum ar fi: Pitești, Brașov, Alba-Iulia, Sibiu, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, etc. Ne amintim cu drag concertele pe care le-au organizat cu Horia Brenciu & HB Orchestra, Taxi, Ștefan Bănică Jr., Gipsy Kings, Nikolaos Papadopoulos, Azur & Nelu Vlad, Ionuț Galani, Direcția 5, Compact B.

Există zece pași cheie pe care Buzz Events i-a identificat pentru realizarea unui eveniment de succes: setează-ți obiectivele, alege-ți echipa cu care vei lucra pentru a crea evenimentul, stabilește bugetul, fixează data când va avea loc evenimentul, alege locația, alege un nume reprezentativ, alege sponsori și parteneri, creează un plan de promovare și determină structura evenimentului.

Efectele durabile ale unui eveniment pot lua mai multe forme cum ar fi: impactul economic, impactul asupra mediului, impactul politic și impactul social. Evenimentele sociale pot aduce beneficii în ceea ce privesc dezvoltarea comunicării, creșterea coeziunii sociale și creșterea conștientizării de marcă.

Din 2019 până în present, Buzz Events, a organizat 162 de evenimente pentru 56 de clienți, alături de 82 de parteneri, la care au participat 60.000 de persoane. În 2021 Buzz Events își propune să creeze evenimente unice, sigure și memorabile pentru publicul pregătit de noi experiențe.

Cmentariile sunt închise