Burgerul 1955, cel mai nou produs in meniul restaurantelor McDonald’s

McDonald’s Romania a introdus in toate cele 67 restaurante ale sale din tara un nou produs, sub denumirea „1955 – Burgerul autentic”. Inspirat de o reteta originala din America anilor ’50, Burgerul 1955 va fi disponibil intre 27 februarie – 2 aprilie 2015, iar clientii vor avea posibilitatea sa retraiasca atmosfera acelor vremuri prin toate suprizele care ii asteapta in restaurante.

”In Romania suntem de 20 de ani specialisti in burgeri si credem ca 1955 este un produs menit sa confirme acest lucru. Scopul nostru a fost mereu sa le oferim clientilor nostri suprize si gusturi noi, dar mai ales experiente deosebite, care sa ii convinga sa revina mereu in restaurantele noastre. Astfel, 1955 a fost creat pentru a oferi romanilor gustul unui burger autentic, cu o reteta bazata pe ingrediente speciale si suntem siguri ca se va numara in curand printre produsele preferate ale clientilor McDonald’s ”, a declarat Daniel Boaje, Director General McDonald’s Romania.

In 1955, Ray Kroc a inaugurat langa Chicago primul McDonald’s dintr-o retea de restaurante care avea sa cucereasca lumea cu gustul inconfundabil al burgerilor.

“1955 este un burger autentic, generos, cu o chifla pe masura, presarata cu seminte de susan. Carnea suculenta de vita este condimentata exact atat cat este nevoie, iar gustul autentic si suprinzator se datoreaza combinatiei unice dintre sosul putin afumat, ceapa caramelizata si baconul proaspat prajit. Aceasta combinatie este completata de prospetimea feliilor de rosii, a salatei iceberg si, pentru un gust desavarsit, a sosului special 1955”, spun reprezentantii McDonald’s Romania.

Anul acesta, McDonald’s Romania aniverseaza 20 de ani de la deschiderea primului restaurant. In prezent, compania detine 67 de restaurante in 21 de orase, iar circa 150.000 de clienti ii trec pragul zilnic.

Autor: Carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Cmentariile sunt închise