Bucurestenii pot invata, prin intermediul unei aplicatii, cum sa toarne perfect berea in halba. Actiunea va fi proiectata in direct pe outdoor-uri interactive

Pilsner Urquell, brand aflat in portofoliul Ursus Breweries, lanseaza lanseaza o inovatie in domeniul educarii consumatorilor cu privire la servirea perfecta, ca parte a roiectul de recrutare al primului tapster din Romania. Astfel, timp de doua saptamani, bucurestenii vor putea sa invete, prin intermediul unei aplicatii, cum sa toarne perfect berea in halba, cu ajutorul telefonului mobil.

Actiunea lor va fi proiectata in direct pe outdoor-uri interactive din oras. Jan Stanik, Head Tapster Pilsner Urquell, va evalua indemanarea fiecaruia, iar cei mai priceputi dintre acestia vor fi rasplatiti cu premii Pilsner Urquell.

Alegerea primului tapster din Romania nu este singura premiera pe care noi, cei de la Pilsner Urquell, ne-am propus sa o avem in acest an. Am vrut sa explicam mai bine oamenilor ce inseamna, cu adevarat, o bere la draft servita perfect. De aceea, ideea de a-i invita pe acestia sa invete sa toarne berea in halbe cu ajutorul aplicatiei de pe telefonul mobil si de a primi feedback de la unul dintre cei mai cunoscuti tapsteri Pilsner Urquell ne-a placut enorm si ne bucuram ca am reusit sa o si implementam”, a declarat Georgiana Bercu, Brand Manager Pilsner Urquell, Ursus Breweries.

Toti cei care vor sa afle mai multe despre ceea ce inseamna, cu adevarat, o bere servita perfect – cu trei degete de spuma, asa cum recomanda Jan Stanik – sunt invitati in perioada urmatoare la Cinema City din cadrul AFI Palace si la Promenada Mall sa isi conecteze telefonul (prin joc.tapster.ro/play.tapster.ro) la ecranele instalate si sa inceapa testul servirii perfecte.

Programul activarilor in cadrul carora poti invata cum sa torni berea perfect este urmatorul:

Cinema City, AFI Palace (Blvd. General Vasile Milea, nr. 4): intre 17 – 30 septembrie, intre 12.00 si 22.00;

Promenada Mall (Calea Floreasca 246 B): intre 13-14 si 19-21 septembrie, intre orele 12.00-15.00 si  17:00 – 19:00.

Pe data de 24 septembrie 2018, un juriu international va alege primul tapster din România, care va fi instruit în Plzen, Cehia.

Cmentariile sunt închise