Brandul Cartofisserie se extinde și în Brăila

Brăila Mall anunță deschiderea unuia dintre cele mai cunoscute lanțuri de restaurante din România: Cartofisserie – joi, 20 iulie, oferind ocazia brăilenilor să deguste faimoșii cartofi prăjiți pe loc, alături de un meniu diversificat și gustos.

Avem cartofi proaspeți și suntem bucuroși de oaspeți. Cartofisserie nu înseamnă doar mâncare, înseamnă experiență culinară unică. Suntem nerăbdători să împărtășim această experiență cu clienții Brăila Mall, începând cu data de 20 iulie. Îi invităm pe toți iubitorii de cartofi să ni se alăture pentru a descoperi savoarea autentică a produselor noastre proaspete și prăjite pe loc”, spun reprezentanții Cartofisserie.

Mândru de originea sa brașoveană, brandul Cartofisserie a captivat oaspeții din locațiile situate în 15 orașe din țară, iar acum a venit și rândul orașului de pe Dunăre. La Cartofisserie, fiecare porție de cartofi este pregătită cu grijă și atenție, cartofii proaspeți sunt spălați meticulos, tăiați la dimensiunea ideală și prefierți pentru a obține o crustă aurie și crocantă. Rezultatul? Cartofi moi pe interior, crocanți la exterior, sățioși și extrem de gustoși. Pentru o experiență culinară deosebită, iubitorii de cartofi pot alege dintr-o gamă variată de sosuri special create pentru a completa perfect aromele acestora.

Pe lângă „cartoful rege”, restaurantul oferă meniuri variate, adaptate tuturor gusturilor și preferințelor, atât pentru iubitorii de brânzeturi și carne, cât și pentru cei care preferă opțiunile vegane.

Locația cu numărul 40 va fi deschisă în zona de food-court a centrului comercial Brăila Mall, situat la intrarea în oraș, în comuna Chișcani. Centrul comercial oferă vizitatorilor săi o experienţă completă de cumpărături şi divertisment, adresându-se unui public dinamic, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie, noutăți și distracție.

 

Cmentariile sunt închise