Mohammad Murad a redeschis celebrul complex Amfiteatru-Panoramic-Belvedere din Olimp

Mohammad Murad, proprietar al lanțului hotelier Phoenicia și susținător activ al turismului românesc din postura de președinte al FPTR (Federația Patronatelor din Turismul Românesc), a cumpărat acum doi ani complexul hotelier Amfiteatru-Panoramic-Belvedere. Omul de afaceri libanez are o extinsă experiență în ospitalitate, ceea ce i-a permis să să-și pună amprenta pe emblematicul complex hotelier, transformându-l într-unul de 4* în urma unei investiții de 40 de milioane de euro.

Renumitul complex din Olimp a fost dat în folosință în anul 1971, iar la vremea respectivă constituia un adevărat trend-setter al vieții de noapte din stațiune. Recenta investiție a păstrat direcția stilului și valorile și va avea un nume ce îi va atesta proveniența la un grup hotelier nu mai puțin celebru în țara noastră – Phoenicia Blue View Resort.

Hotelurile din complex dețin restaurante proprii, cu zonă de bufet, cooking show, terasă și bar, dar oferă și acces la piscine pentru adulți, la saună sau în locurile special amenajate pentru relaxare.

Phoenicia Blue View Resort este adecvat însă și familiilor cu copii, punând la dispoziția acestora piscină cu tobogan, locuri de joacă și programe artistice dedicate.

Hotelul Belvedere dispune de 219 de camere și apartamente, însumând în total 455 de locuri de cazare; hotelul Panoramic pune la dispoziția oaspeților săi 214 camere, însemnând un total de 439 de locuri de cazare; iar hotelul Amfiteatru își va deschide porțile sezonul următor.

Rezervările se pot efectua pe site, iar pentru final de sezon estival 2020, preţul pentru o săptămână este de aproximativ 700 de euro, tarif redus cu 40%.

Cmentariile sunt închise