Aflam castigatorii HORECA AWARDS pe 15 decembrie, la Fratelli Studios

Am incheiat etapa de votare finala si suntem extrem de emotionati sa aflam castigatorii celei de-a 14-a editie a Galei Horeca Awards. Decernarea va avea loc in data de 15 decembrie la Fratelli Studios, cu o saptamana mai tarziu decat am anuntat initial din cauza vremurilor la care trebuie sa ne adaptam constant.

Anul acesta am pregatit 28 de categorii, dintre care 18 vor recunoaste performanta business-urilor si 8 cea a profesionistilor, urmate de categoria Votul Publicului si Premiul Horeca Insight. Pe langa aceste categorii vor fi acordate din partea partenerilor Tuborg, Unilver Food Solutions, Tazz by Emag si Team Fresh, alte 6 premii speciale, ajungand astfel la un numar total  de 88 de distinctii acordate in cadrul Galei.

Suntem mandrii ca putem dedica o seara de final de an pentru concluzii frumoase, pentru a rasplati eforturi sustinute ale antreprenorilor si profesionistilor care ne sunt alaturi in cele mai frumoase momente ale vietii, punandu-si in slujba oaspetilor experienta si cunostintele.

Promitem sa transformam Fratelli Studios intr-o locatie de poveste, plina de stralucire,  unde emotiile si voia buna se vor simti inca de la intrare.

Daca vrei sa te aflii printre cei care simt emotiile acestei importante seri alaturi de cei mai buni profesionisti ai industriei te invitam sa iti rezervi un loc cumparand bilet pe site-ul evenimentului.

Locurile sunt limitate iar participarea este permisa doar celor ce detin certificat verde.

 

Cmentariile sunt închise