Afacerile pe plan local ale International Breweries, grup din care face parte si URBB, au crescut cu peste 10% in 2017

Grupul International Breweries (Netherlands), din care fac parte companiile United Romanian Breweries Bereprod (URBB, producatorul berii Tuborg in Romania) si Carlsrom Beverage, a inregistrat in Romania o cifra de afaceri net consolidata de 491 milioane de lei in 2017, in crestere cu aproximativ 11% in comparatie cu rezultatul obtinut in anul 2016.

De asemenea, profitul obtinut la nivel de grup s-a majorat in 2017, crescand cu 11 procente fata de nivelul atins in 2016, rezultat care contribuie la evolutia pozitiva a grupului pe piata locala.

Rezultatele financiare din 2017 ale grupului din care fac parte companiile URBB si Carlsrom Beverage sunt consecinta unei bune strategii pe termen lung si ne dau incredere sa continuam deopotriva sa investim, cat si sa ne marim amprenta pe plan local. In 2018, URBB  a pornit la drum cu un buget in valoare de 15 milioane de euro, fonduri pe care le alocam continuarii dezvoltarii prezentei la nivelul pietei din Romania, atat prin dezvoltarea si optimizarea proceselor operationale, cat si prin activitatile de marketing si promovare, toate cu scopul de a continua avansul pe plan local in acelasi ritm”, a declarat Shachar Shaine, Presedinte URBB si Carlsrom Beverage.

Portofoliul URBB, unul dintre cei mai mari producatori de bere de pe piata locala, cuprinde marci premium si superpremium internationale, care include si o selectie variata de beri speciale. In prezent, portofoliul include: Tuborg, Tuborg Christmas Brew, Carlsberg, Carlsberg Elephant, Holsten, SKOL, SKOL Nepasteurizat, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner, Grimbergen Ambreé, Grimbergen Blanche, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, cidrul premium Somersby si Granini pe piata bauturilor racoritoare. 

Cmentariile sunt închise