AccorHotels a cumparat platforma de solutii de management pentru catering Adoria

AccorHotels a anuntat achizitionarea Adoria, platforma SaaS care permite industriei de catering sa optimizeze managementul aprovizionarii. Fondata in Franta in 2003, Adoria este utilizata de 2.700 de organizatii (30 de grupuri de catering) si reuneste 300.000 de utilizatori activi si peste 800 de producatori si distribuitori.

Adoria ofera solutii centralizate pentru gestionarea licitatiilor, achizitiilor, logisticii si productiei. Aceasta suita de module garanteaza ca toti actorii din lantul de catering ofera un serviciu de calitate, de la producator la consumator, si asigura rentabilitatea acestora.

„Sunt incantata de adaugarea companiei Adoria la gama de servicii a Grupului, care completeaza achizitiile recente ale AccorHotels in sectorul de catering. Aceasta achizitie este in concordanta cu strategia noastra de a achizitiona cei mai inovativi si vizionari jucatori de pe diverse piete, pentru a oferi clientilor si partenerilor nostri o gama din ce in ce mai larga de servicii complementare. Scopul nostru este de a sprijini dezvoltarea internationala a Adoria, beneficiind in acelasi timp, de experienta sa si de o echipa extreme de calificata”, a declarat Caroline Tissot, Chief Group Procurement Officer in cadrul AccorHotels.

La randul sau, Laurent Gueye, CEO al Adoria, a spus: „Suntem foarte incantati sa colaboram cu AccorHotels, deoarece ambele companii sunt concentrate asupra aceluiasi scop: furnizarea celor mai inovatoare solutii digitale pentru a imbunatati experienta clientilor nostri. Adoria creste in mod structural pe piata sa si suntem mandri ca suntem un lider recunoscut in randul organizatiilor si grupurilor de catering mijlocii, mari si globale. Prin combinarea punctelor noastre forte cu cele ale AccorHotels, vom creste performanta clientilor nostri.”

Cmentariile sunt închise