Truff&Moi livrează experiența fine-dining – Educă gusturile și încântă simțurile

O vorbă de la noi zice că Nu aduce anul ce aduce ceasul!, iar în timpul acestor vremuri de grea încercare pentru industria HORECA în general și a restaurantelor în particular, chiar se dovedește că trebuie să exploatăm momentul. De miercuri, 13 mai 2020, ne vom putea bucura de aroma inconfundabilă a trufelor, generos combinată cu preparate realizate de un chef francez și livrate în confortul locuinței de nou-nouțul restaurant Truff&Moi. Vorbim de trufe, cele care dau detaliul definitoriu unui preparat de fine-dining, un lux accesibil și ocazia de a ne revizui perspectiva asupra răsfățului culinar.

Truff&Moi Stephane MoraTruff&Moi a apărut pentru a răspunde unei nevoi de “împrietenire” cu preparate exclusiviste, făcându-le astfel disponibile publicului larg într-un mod simplu și firesc – livrare la domiciliu prin intermediul site-ului dedicat (în curând). Meniul este elaborat de chef Stephane Mora, un bucătar născut în sudul Franței, dar care consideră Bucureștiul ca fiind căminul său. Meniul reunește ingrediente de calitate, puse în valoare cu măiestrie de chef Stephane – de la salate lejere la fructe de mare și deserturi onctuoase – presărate din belșug cu trufe, evident.

În spatele conceptului stă entuziasmul unui tânăr antreprenor, Ciprian Moldoveanu, cel care la doar 35 de ani a preluat managementul unui gigant precum Nordic Food. El declară că a călătorit mult încă din copilărie, pentru ca mai apoi, adultul să se lase fascinat de frumusețea și regimul de viață din pitoreștile insule ale bazinului mediteranean.

Truff&Moi Ciprian MoldoveanuAcolo am descoperit un stil de viață pe care nici filmele nu-l puteau surprinde, cum cina la un cochet restaurant reunea întreaga familie într-o scenă relaxată și firească privită cu inocența unui copil crescut cu cheia de gât. Pe lângă această atmosferă deosebită, am descoperit de asemenea ingrediente și arome care păreau aduse din altă lume. A trebuit să-mi adun curajul pentru a gusta o scoică preparată de Gianni – un prieten de familie din Napoli, iar experiența culinară testând caracatiță m-a emoționat chiar mai intens decât examenul auto, fără a putea fi a egalată însă de prima stridie savurată cu adevărat.

Mi-am dorit ca prin intermediul Truff&Moi și a preparatelor să aduc o parte din aceste trăiri publicului din țara noastră, o călătorie culinară ambalată cu grijă și livrată în casele celor care ne aleg serviciile. Cred că sunt mulți români care apreciază rafinamentul unor preparate de înaltă clasă, curioși temerari ai experiențelor culinare. Pentru toți cei care doresc să exploreze, gurmanzi autentici, foodies sau poate cei cărora le putem evoca gustul de acasă, pentru ei am creat Truff&Moi!

Așadar, de miercuri 13 mai 2020, Truff&Moi livrează experiența de fine-dining la tine acasă, permițându-ne astfel să evadăm în sudul Franței cu ajutorul unuiVelouté de Ciuperci și Trufe sau să vizităm bella Italia în viziunea unei porții apetisante de Taglioline al Nero di Seppia & Frutti di Mare.

Cmentariile sunt închise