Week-end-ul debuteaza cu Revino, targul de vinuri care promoveaza turismul viticol din Romania

Revino, salon de vinuri dedicat promovarii turismului viticol din Romania are loc in acest weekend in Bucuresti. Organizat de ReVino.ro intre 14 si 16 mai 2016, targul REVINO – Descopera vinurile din Romania se adreseaza iubitorilor de vinuri si celor interesati sa le descopere. La eveniment vor fi prezenti si reprezentanti HoReCa si ai agentiilor de turism, care vor interactiona direct cu cramele mici si mijlocii din Romania, cu scopul de a afla detalii despre vinurile acestora, soiurile autohtone si posibilitatile de a practica turismul viticol.

Sunt asteptati peste 1.000 de vizitatori care vor putea degusta din cele peste 100 de vinuri premium puse la dispozitie de cramele expozante intr-un cadru elegant care sa reflecte imaginea pe care vrem sa o avem la nivel national si international la nivel de tara. Fiecare persoana va primi un pahar la intrare impreuna cu fisa pe care sa isi va putea nota parerile si preferintele despre vinurile degustate pe care le pot achizitiona la plecare.

 “Potentialul de dezvoltare a turismului viticol si de promovare a vinurilor din soiuri autohtone este unul foarte mare. Din acest motiv, impreuna cu proprietarii de crame, ne-am propus sa crestem imaginea Romaniei la nivel de tara care poate sa atraga turistii straini si sa le aratam celor romani experientele de care se pot bucura in timpul liber. Pentru cei care vor sa afle mai multe detalii despre soiurile autohtone, dar si internationale, organizam o serie de masterclass-uri interactive. Astfel, specialisti straini si romani vor compara vinurile din Romania cu cele din afara, vor dezvalui asocieri inedite cu diverse feluri de mancare, vor face cunoscute zonele viticole si cramele care isi deschid portile pentru turisti”, spune Alina Iancu, fondator CrameRomania.ro si ReVino.ro.

Biletele pot fi achizitionate atat online de pe www.winefair.revino.ro/visitors/tickets, cat si direct la eveniment. Ziua de luni, 16 mai, este dedicata in exclusivitate sectoarelor HoReCa si turism, iar intrarea este pe baza de invitatie.

Cmentariile sunt închise