Virtual Food Courts lansează Burger Mission

Virtual Food Courts este cel mai nou jucător de pe piața de food delivery din București.

Deschis la începutul lunii februarie, în urma unei investiții de peste 100 mii de Euro, Virtual Food Courts pornește la drum cu un restaurant virtual dedicat burgerilor, Burger Mission, și cu o locație fizică, care ofera inclusiv mâncare populară, dedicată locuitorilor din zonă.

Burger Mission este primul restaurant virtual din portofoliul Virtual Food Courts, fiind disponibil pe platformele de livrare din București, Bolt Food, Food Panda, Glovo și TakeAway, pe o rază de aproximativ 3 km în jurul bucătăriei de tip ghost kitchen situată pe Calea Călărașilor.

Burger Mission oferă cea mai bogată gamă de burgeri, cu un portofoliu de 31 de sortimente, extrem de variate, de la clasicii hamburger și cheeseburger, până la opțiuni mult mai creative precum burgerul cu ardei umpluți, cel cu mici, cel cu vinete parmigiana, cel cu varză a la Cluj, cel cu steak de ton sau varianta ramen, în care ingredientele sunt cuprinse între două porții de tăieței ramen, în locul unei chifle. Ingredientele sunt de calitate superioară, folosind chifle artizanale și sosuri pregătite în bucătăria proprie. La această gamă se adaugă câteva alte preparate, precum hotdogs, nachos, lasagna, tăieței la wok în diverse combinații, fish & chips sau parmigiana de vinete.

Spațiul generos al bucătăriei este dotat pentru a deservi de asemenea două noi restaurante virtuale, ce urmează să se lanseze în următoarele săptămâni, Blat, pentru gama bogată de pizza, și Poké Breeze, ce reunește boluri tip poke, cu orez, legume și pește proaspăt, dar și pentru locația de tip take away fizică, MațuPlin.

MațuPlin este brandul care include toate meniurile ghost kitchen-ului, inclusiv mâncare populară, disponibil în locația fizică, unde zilnic se pregătesc feluri de mâncare ce pot fi ridicate personal sau livrate prin sistemul propriu de livrare pe o rază ce să nu depășească 9 minute de la plecarea din unitate.

Spațiul de lucru respectă cele mai stricte standarde necesare astfel încât mâncarea pregătită să fie nu doar delicioasă, ci și sigură. Ambalate cu grijă și sigilate, pentru a asigura păstrarea optimă a aromelor originale, toate produsele sunt predate calde livratorului.

Virtual Food Courts este investiția financiară și personală a antreprenorului Adrian Dimache, cu o veche experiență în lumea afacerilor, și a chef-ului Marco Magri, bucătar consacrat, ce a coordonat echipe în restaurante atât din întreaga lume, cât și din București, unde, printre altele, a fost executive chef al Roberto’s din cadrul Hotelului Athénée Palace Hilton.

Planul de dezvoltare implică deschiderea mai multor bucătării virtuale la nivelul Capitalei, astfel încât brand-urile din portofoliu să acopere o arie cât mai largă din oraș, iar pe viitor se ia în considerare francizarea lor.

Cmentariile sunt închise