“Vinuri mari din crame mici”, un nou proiect de promovare a vinului la The Wine Club by Vinexpert. Crama Aramic, pe 20 septembrie

Vinexpert lanseaza o noua serie de evenimente: “Vinuri mari din crame mici”, prin care prezinta produsele cramelor “de nisa”, dar de valoare certa si inovatoare, care altfel ar ajunge mai greu in atentia celei mai mari piete de vinuri premium din tara – Capitala.

Primul capitol al seriei are loc joi, 20 septembrie, de la orele 19.30 si este dedicat Cramei Aramic. Vor fi prezentate 6 vinuri, in asociere cu gastronomie specifica zonei de unde provin vinurile: Sauvignon blanc, Alb de Silagi, Rose, Cabernet Sauvignon, Feteasca neagra si Rosu de Silagi. Rezervarile se pot face la telefoanele 0740.166.023 si 0740.100.397 sau la adresa de e-mail: wineclub@vinepert.ro. Costul unui bilet este de 95 de lei, numarul de locuri este limitat.

The Wine Club by Vinexpert, locul cu o selectie permanenta de titluri de la cei mai buni dintre producatorii noi

Gazda permanenta a evenimentelor este The Wine Club by Vinexpert, locatia din B-dul Unirii Nr 20 a primului selectioner si retailer specializat in vin din Romania. Vinurile vor fi prezentate, de fiecare data, in asociere cu produse gastronomice inspirate din traditiile locurilor de origine. Ca urmare a noului concept, The Wine Club by Vinexpert devine locul special unde pasionatii pot gasi permanent o selectie de titluri premium de la cei mai buni si cei mai noi producatori romani, nu doar de la cei mai cunoscuti!

Degustarile sunt ghidate si asortate gastronomic, iar vinurile au discount special la eveniment

Periodic, cate o crama cu merite deosebite va face obiectul evenimentelor “Vinuri mari din crame mici”, unde producatorul si invitati speciali vor ghida, intr-un cadru propice, degustarile, si unde vor vorbi si vor raspunde la intrebari despre istoria si povestea marcii, despre soiurile reprezentative si despre caracteristicile care fac fiecare terroir special, despre ce sta la baza originalitatii vinurilor si despre felul in care aceste vinuri sunt receptate de public si de catre expertii din concursurile internationale.

In fiecare astfel de eveniment, vinurile prezentate vor avea preturi cu discount special de 20%.

Istoria si experienta Vinexpert asigura o platforma de promovare a cramelor mici

Prezent de aproape ani 20 de ani pe piata vinurilor nationale dar si din import, cu un portofoliu de peste 2.000 de etichete premium din intreaga lume si partener traditional al celor mai importante marci romanesti, Vinexpert integreaza prin acest concept experienta vasta dobandita cu marile branduri externe cu care colaboreaza in marketingul si promovarea vinurilor locale. Scopul il reprezinta o mai mare satisfactie a consumatorilor dornici mereu de noutati de calitate, dar si pozitionarea corecta pe piata si cresterea ponderii noilor vinuri romanesti in vanzarile Vinexpert. De-a lungul timpului, cel mai vechi retailer de profil s-a remarcat in domeniu ca promotor al proiectului Galeria Vinurilor Romanesti, dar si al conceptului de degustari personalizate Wine & Food Pairing – evenimente derulate cel mai adesea “cu casa inchisa”, datorita numarului mare de consumatori interesati.

Cmentariile sunt închise