Valentin Vernea – Curtea Berarilor: ”Lipsa personalului și slaba pregătire sunt provocări la care trebuie să răspundem cu soluții noi”

Valentin Vernea

Valentin Vernea – proprietar Curtea Berarilor

Care au fost cele mai mari provocări ale lui 2018?
Cea mai mare provocare – oamenii/oamenii/oamenii – cum ții echipa motivată, cum te „lupți” cu „plec în Anglia”. Provocari au fost multe, dar forța umană a fost cea care ne-a dat cele mai mari bătăi de cap. Oricum, zicem noi că am reușit și reușim în continuare să ținem sub control această lipsă de personal.

Care au fost cele mai mari realizări din 2018?
Avem o nouă terasă (cea veche refăcută în proporție de 100%) la care feedback-ul primit a fost unul foarte bun. Odată cu deschiderea noii terase am implementat și berea la tank, printr-un sistem de 3 tank-uri (250 l fiecare), care livrează ceea ce cu toții ne dorim – O BERE PERFECTĂ, LA O TEMPERATURĂ PERFECTĂ.

Care vor fi cele mai mari provocări în 2019?
Provocările în 2019 cred că vor rămâne în pannel-ul provocărilor din 2018 – Cum poți păstra/motiva o echipă de oameni care să poată livra serviciile la nivelul așteptat de către clienții noștri. Lipsa personalului și slaba pregătire a acestuia sunt provocări la care trebuie să răspundem cu soluții noi, pentru că cele „clasice”, cu siguranță, nu mai sunt de actualitate.

Care vor fi cele mai mari oportunități în 2019?
2019 nu ar trebui sa fie un an dificil, ci un an al consolidării, un an în care ne îndreptam business-ul și mai mult către clienții noștri. Un an în care avem în plan refacerea/update-ul proceselor și procedurilor interne, sistemului de motivare a personalului și utilizarea tehnologiei astfel încât modul de interacțiune al clientului cu noi să fie mult mai ușor si mai plăcut pentru el.

Care este cel mai important obiectiv personal de business pentru noul an?
Deschiderea unui nou concept de locații, dar suntem în momentul în care nu putem să dăm foarte multe detalii despre acest proiect (la care lucrăm din 2017).

Înapoi la articolul principal: Manageri Horeca de top: provocările și oportunitățile pentru 2019 vs 2018

Cmentariile sunt închise