URSUS Retro, premiata cu argint la World Beer Awards 2018

Ursus Retro, bere aflata in portofoliul Ursus Breweries si lansata in luna martie a acestui an, a urcat pe podiumul World Beer Awards 2018, una dintre cele mai prestigioase competitii mondiale din industria berii, fiind singura marca de bere din Romania premiata in cadrul competitiei.

Ursus Retro este o bere blonda nepasteurizata, fabricata din ingrediente naturale de cea mai buna calitate si la cele mai inalte standarde. Cu o reteta 100% malt si drojdie de tip Lager, Ursus Retro este o bere bine fermentata, ceea ce o face usor de baut si cu o aroma racoritoare.

„Este un lucru deosebit faptul ca, dintre toate marcile de bere participante in competitie la categoria Classic Pilsener, URSUS Retro a reusit sa fie premiata cu medalia de argint. Premiul obtinut anul acesta confirma ca URSUS, liderul segmentului de bere premium din Romania, continua sa conduca clasamentul marcilor de bere romanesti premiate la nivel international. Suntem foarte onorati si mandri de aceasta medalie”, a declarat Victor Teiosanu, Premium Brands Director, Ursus Breweries.

„Medalia de argint obtinuta anul acesta completeaza portofoliul medaliilor URSUS la World Beer Awards, acest premiu reprezentand a sasea medalie pentru URSUS din ultimii 3 ani. In portofoliul general al marcii URSUS se numara peste 40 de medalii castigate in ultimii 15 ani, toate aceste premii confirmand maiestria echipei noastre, fiind cel mai inalt nivel de recunoastere a artei mestesugului berii”, a precizat Corina Hopulele, Director de Fabricare Bere si de Calitate, Ursus Breweries.

 

World Beer Awards – este una dintre cele mai importante competitii internationale din industria berii, care se desfasoara in Marea Britanie si in cadrul careia sunt inscrise si evaluate beri din intreaga lume. Jurizarea acestora se realizeaza mai intai pe regiuni (Asia-Oceania, Europa si cele doua Americi), urmand ca dintre castigatorii din fiecare regiune sa se aleaga in final cea mai buna bere a anului, din fiecare stil, la nivel mondial.

Cmentariile sunt închise