Ursus Breweries a decernat, pentru al 16-lea an consecutiv, 10 premii de excelenta studentilor clujeni

Ursus Breweries continua traditia si isi respecta angajamentul de a investi in comunitatea locala, oferind pentru al saisprezecelea an la rand, premii pentru 10 studenti din cadrul universitatilor clujene care au obtinut rezultate academice deosebite in anul universitar 2014 – 2015. Premiile de Excelenta URSUS au devenit o traditie pentru universitatile din Cluj-Napoca, fiind oferite in fiecare an, din 1999. De-a lungul celor 16 ani, Ursus Breweries a oferit catre 160 de studenti premii in valoare totala de 160,000 RON.

,,An de an vedem din ce in ce mai multi studenti pasionati de domeniul de studii ales, studenti care fac performanta si pe care ii admiram pentru munca si pasiunea depusa pe parcursul studiilor universitare. Multumim universitatilor din Cluj-Napoca pentru ca au fost si anul acesta un partener de incredere, oferindu-ne tot suportul in selectarea studentilor premiati”, a declarat Robert Uzuna, Director Corporate Affairs Ursus Breweries.

Ursus Breweries ofera pentru fiecare dintre cei zece studenti cu rezultate exceptionale cate un premiu in valoare de 1.000 RON. Selectia studentilor a fost realizata de universitatile partenere, luand in considerare activitatea academica si anumite criterii sociale.

In 2015, cei care au primit premii de excelenta din partea Ursus Breweries au avut medii intre 8,00 si 10 in anul universitar precedent. Premierea studentilor s-a realizat in cadrul intalnirii de la Beraria Culturala, la Fabrica de Bere URSUS, in 16 decembrie. Premiile au fost acordate castigatorilor de catre Dan Toader, Director Sucursala Ursus Breweries Cluj-Napoca.

Proiectul ,,Beraria Culturala” este initiat de Fundatia Armonia, sprijinit si gazduit de Fabrica de Bere URSUS si contine o serie de dezbateri si discutii pe teme culturale si sociale. Studentii si profesorii au fost  invitati sa impartaseasca idei, sa ii intalneasca si sarbatoreasca pe castigatorii Premiilor de Excelenta URSUS din acest an si sa celebreze sfarsitul anului cu un moment festiv, la o halba de bere proaspata.

 

Cmentariile sunt închise