URBB introduce pe piata sistemul DraughtMaster, dedicat special servirii de bere la halba sau la pahar

DraughtMaster este deja implementat in 35 de locatii

United Romanian Breweries Bereprod (URBB) a lansat pe piata din Romania DraughtMaster, un sistem inovator de servire a berii la halba sau pahar, ideal pentru sectorul HoReCa. Sistemul este disponibil in doua variante: DraughtMaster Select 10, respectiv DraughtMaster Modular 20.

Conform informatiilor tehnice oferite de catre companie, sistemul DraughtMaster ofera garantia ca berea ajunge direct din berarie in paharul consumatorului fara a mai intra in contact cu altceva, nemaifiind necesara presurizarea butoaielor cu CO2. Tehnologia DraughtMaster se bazeaza pe existenta unui compresor de aer incorporat care pompeaza berea din butoi. Sistemul DraughtMaster asigura ca berea servita este tot timpul proaspata si la o temperatura optima de fiecare data. Berea se pastreaza proaspata pana la 31 de zile spre deosebire de butoaiele clasice, care au un termen de valabilitate de maxim 7 zile de la desigilare. Sistemul DraughtMaster nu are pierderi de CO2 pe tot parcursul utilizarii sale, fiind astfel prietenos cu mediul inconjurator. Datorita sistemului patentat de „micro bule” din DraughtMaster, la turnarea berii se formeaza un guler de spuma fina, acesta fiind secretul pentru calitatea constanta a berii, si motivul pentru care berea ramane proaspata in pahar pentru mai mult timp.

„Anul 2017 a fost un an al schimbarilor si al investitiilor pentru URBB. Inovatia a fost prezenta la nivelul intregului portofoliu URBB pe toate palierele: produse noi, tehnologii noi, investitii in calitate si capacitate. Prin introducerea acestor doua sisteme DraughtMaster pe piata locala, ne-am propus sa venim in intampinarea tuturor localurilor. DraughtMaster Select 10 a fost special gandit pentru localurile selecte care nu dispun de spatiul necesar pentru instalatii voluminoase pentru servirea berii la draft. DraughtMaster Modular20 este special creat pentru locatiile mijlocii si mari care au si un consum mai diversificat de bere. Ce au in comun toate aceste locatii, este ca fiecare isi doreste sa ofere clientilor lor cea mai buna experienta in ceea ce priveste consumul de bere, iar noi exact acest lucru oferim prin acest sistem. Beneficiile sistemelor DraughtMaster sunt multiple, consumatorii pot savura gustul proaspat al berii direct din berarie, iar personalul care foloseste aceste echipamente are garantia unei manipulari usoare”, a declarat Paul Markovits, Vice Presedinte Marketing, United Romanian Breweries Bereprod.

Sistemul DraughtMaster a fost implementat cu succes in peste 40 de tari din lume de pe patru continente, inclusiv in tari cu traditie pentru consumul de bere, cum ar fi Belgia, Cehia, Germania, Italia si UK. DraughtMaster Modular 20 este prezent in 22 locatii din Bucuresti, Bacau, Calarasi, Cluj-Napoca, Iasi, Oradea, Ploiesti, Suceava si Timisoara, in timp ce DraughtMaster Select 10 este disponibil in 13 locatii din Capitala.

Portofoliul de beri disponibile pentru DraughtMaster Modular 20 include: Angelo Poretti 5; Grimbergen Double Ambreé; Grimbergen Blanche; Carlsberg Elephant, in timp ce portofoliul de beri disponibile pentru DraughtMaster Select 10 este format din: Angelo Poretti 4 Luppoli Original si Carlsberg.

Cmentariile sunt închise