Universitatea Româno – Americană organizează o nouă ediție a târgului de joburi și internshipuri RAU JOB FAIR

Evenimentul RAU JOB FAIR aflat la cea de-a VI-a ediție are ca scop crearea de oportunități concrete pentru viitorii absolvenți, atât din punct de vedere al integrării pe piața muncii, cât și pentru dezvoltarea perspectivelor de carieră.

Târgul va avea loc pe data de 16 aprilie 2019, între orele 10:00 – 17:00, în incinta Universității Româno – Americane (Bld. Expoziției, nr.1B, sector 1, București). Evenimentul cuprinde activități de recrutare și selecție la standurile companiilor expozante ce vor fi amplasate în holul principal al Universității (corp B).

De asemenea, în paralel cu evenimentul se vor desfășurarea o serie de workshopuri tematice menite să ofere informații utile pentru dezvoltarea profesională, susținute de către reprezentanții mediului de business.

RAU JOB FAIR este deschis oricărei persoane (student, masterand sau absolvent), indiferent de universitatea de proveniență. Participarea este gratuită și se realizează în urma completării formularului de înscriere online: http://bit.ly/2Oxoek7.

Detalii complete sunt disponibile pe website-ul dedicat: http://rjf.rau.ro.

Cmentariile sunt închise