Sergiu Nedelea a lansat o nouă ediție a “Caietului somelierului”

Lucrarea ”Caietul somelierului – ghid pentru aspiranți și profesioniști”, reeditată în condiții grafice superioare și cu un conținut îmbogățit, se adresează tuturor celor care doresc să facă un pas înainte în industria ospitalității, dar și tuturor celor care interacționează cu lumea vinului, și care simt nevoia sistematizării unor cunoștințe.

Cartea scrisă de binecunoscutul somelier Sergiu Nedelea, “nu este un manual propriu-zis, ci mai degrabă o colecţie de însemnări asupra lucrurilor pe care orice somelier trebuie să le stăpânească fără ezitare”, explică autorul. ”Mai mult decât orice, este un instrument la care se poate reveni de fiecare dată când este nevoie, pentru că formarea unui somelier nu înseamnă doar asumarea unei cantităţi de cunoştinţe teoretice, cât – mai ales – frecvenţa cu care aceste cunoştinţe sunt puse în practică sau măcar actualizate prin tradiţionalele noastre vorbe despre vin”.

În cele peste 270 de pagini, cititorii avizati sau amatori vor găsi informații ușor de digerat despre lumea vinului, explicația unor termeni de specialitate, prezentarea soiurilor și a zonelor viticole importante, descrierea serviciului, precum și multe alte detalii care definesc într-un limbaj accesibil această nobilă băutură.

Reeditarea “Caietului somelierului” a fost susținută de Selgros România, Casa Isărescu, SERVE, Cotnari, Purcari, Vincon, Produse Moldovenești, Climadiff (frigideredevin.ro), Winetaste School, iar autorul a dorit să aducă mulțumiri în mod special pentru această reușită către: Editura Vinosofia, Basilica-Patriarhia Romană șiTipografia Everest.

Noua ediție a “Caietului somelierului” este disponibilă la sediul Winetaste School sau prin comandă online, pe siteul www.winetaste.ro.

Cmentariile sunt închise