Un nou meniu la Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe Bucuresti a lansat un nou meniu disponibil pentru o perioada de timp limitata. Incepand din luna aceasta,in meniu se regasesc o serie de produse in premiera, ce transpun combinatii inedite in retete americane autentice.

Printre acestea se afla:

Whisky Bacon Jam Sladers – trei mini burgeri din carne de vita, acoperiti cu branza Cheddar si dulceata de bacon si whisky Johnnie Walker, serviti in chifle rumenite, alaturi de cartofi prajiti / Bourbon Glazed Pork Ribs – coaste de porc afumate si condimentate, infuzate cu sos Bulleit Bourbon BBQ, servite alaturi de cartofi prajiti, salata coleslaw si paste Cavatappi cu branza / Grilled Salmon – somon la gratar servit pe un pat de quinoa, orez si usturoi copt, crema proaspata de branza si piper negru. Pentru o savoare unica, se adauga castraveti murati infuzati cu gin Tanqueray / Tequila & Lime Chicken Fajitas – pui marinat cu tequila Jose Cuervo si lamaie verde, preparat la gratar si asezonat cu condimente in stil Tex Mex, servit cu ardei dulce rosu, salata de porumb copt, ardei jalapeños la gratar si ceapa marinata / Southern BBQ Sladers – fasii fragede din carne de porc, pe un pat de mere crocante, rasfatate cu sosul Bulleit Bourbon BBQ si salata coleslaw, servite in mini-chifle rumenite si acompaniate de cartofi prajiti / Crispy Chicken Sladers – pui crocant in aluat cu bere, asortat cu branza Monterey Jack si castraveti murati, servit in mini chifle alaturi de cartofi prajiti.

“Hard Rock continua sa ofere preparate proaspete si autentice, iar noile noastre propuneri vin in intampinarea celor mai diverse preferinte. De la aroma inconfundabila de fum a coastelor cu sos de Bulleit Bourbon, pana la imbinarile de gusturi din farfuria de Fajitas cu tequila si lime, noul meniu ii va face pe oaspeti sa ceara un bis”, a spus Marius Baban, director general al restaurantului Hard Rock Cafe Bucuresti.

Meniul va fi disponibil pana pe 28 octombrie.

Cmentariile sunt închise