Uber Eats introduce opțiunea Pick-up și în Timișoara

Uber Eats introduce și în Timișoara posibilitatea de a-ți ridica personal mâncarea comandată prin intermediul aplicației. Zeci de restaurante s-au alăturat programului pilot până acum. Opțiunea „Pick-up” aduce noi beneficii pentru utilizatori, printre care eliminarea taxei de livrare și posibilitatea de a-ți ridica comanda în timpul pauzei de prânz sau în drumul către casă. Astfel, Uber Eats pune la dispoziția timișorenilor o modalitate rapidă și facilă prin care pot avea acces la mâncarea preferată – chiar dacă este vorba de cafea to-go sau de evitarea cozilor la ora prânzului.

Începând cu 2 octombrie, la orice comandă de tip Pick-up de minimum 30 de lei, timișorenii vor primi o reducere de 10 lei prin utilizarea codului PRELUARE10, valabil până la data de 31 octombrie.

Timișoara se alătură celorlalte orașe din Europa unde opțiunea este disponibilă, alături de București, Paris, Londra, Stockholm sau Varșovia. Printre restaurantele care s-au înscris în program se numără Chopstix Ready to Box, Spartan, Restaurant Tinecz, The Drunken Rat sau Riviere Brasserie.

Serviciul „Pick-up” va oferi restaurantelor o alternativă de a-și crește afacerile cu ajutorul Uber Eats și va pune la dispoziția utilizatorilor o modalitate rapidă, ușoară și accesibilă de a comanda mâncare de la restaurantele preferate.

„Ne dorim să sprijinim creșterea restaurantelor pentru ca acestea să devină afaceri prospere. Din acest motiv, lansăm acest serviciu pentru a ajuta și mai mult restaurantele cu unități de desfacere să își dezvolte afacerile, în timp ce oferim utilizatorilor o modalitate rapidă și convenabilă de a comanda mâncare la pachet, fie că e vorba de cafea to-go sau de evitarea cozilor la ora prânzului. Deși serviciul este încă un test și o oportunitate pentru noi de a învăța, așteptăm cu nerăbdare feedback-ul timișorenilor înainte de a optimiza și extinde opțiunea și în alte orașe”, a declarat Ioana Ilie, Country Manager Uber Eats România.

 

Cmentariile sunt închise