Top TripAdvisor: Hotel Privo, Kronwell Hotel si Hotel Epoque, cele mai bune hoteluri din Romania

Hotel Privo din Targu Mures ocupa primul loc intr-un top al celor mai bune 25 de hoteluri din Romania, realizat de TripAdvisor pe baza calificativelor date de catre clienti.

Hotel Privo a reusit sa ajunga pe prima pozitie in urma primirii a 94 de calificative „Excellent” si 14 calificative „Very Good” in totalul de calificative.

Kronwell Hotel

( Kronwell Hotel )

Locul al doilea a revenit Hotelului Kronwell din Brasov, cu 367 de calificative “Excellent”si 71 „Very Good”, dar si 14 „Average”. Pe locul al treilea se afla Epoque Hotel din Bucuresti, care de-a lungul timpului a primit 457 de calificative „Excellent”, 67 „Very Good” si 17 “Average”.

epoque

( Epoque Hotel )

Pe locul al patrulea se afla Hotel Central Park din Sighisoara, ce a primit pe TripAdvisor 118 de calificative “Excellent”, 35 – „Very Good” si 9 – “Average”. Hotelul Double Tree by Hilton din Oradea s-a clasat pe locul al cincilea, cu 299 de calificative “Excellent”, 81 „Very Good” si 23 “Average”.

Topul este continuat cu:

6. Mercure Bucharest City Center, Bucuresti

7. Hotel Cismigiu, Bucuresti

8. Hotel Sarroglia, Bucuresti

9. Orhideea Residence & Spa, Bucuresti

10. Hotel International, Iasi

In Top 25 Hotels — Romania, conform TripAdivser, se mai afla Hotel Intercontinental, Bucuresti; Plaza V & Plaza V Executive Hotel, Targu Mures; Ana Hotels Sport Poiana Brasov; JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Bucuresti etc.

Conform Trip Advisor, hotelul cu cele mai bune calificative este Aria Hotel Budapest by Library Hotel Collection, cu 571 de calificative „excellent” si 23 „very good”.

Clasamentul complet poate fi vazut aici.

Carmen.ionescu@modernbuyer.ro

 

Cmentariile sunt închise