Tiarnán Ó hAimhirgín, Ursus Breweries: „Suntem prezenti in Horeca cu un portofoliu variat, pe care il adaptam specificului locatiei”

Compania Ursus Breweries este prezenta in canalul Horeca cu mai multe sortimente de bere la draft, precum si cu diverse specialitati, portofoliul fiind adaptat in functie de specificul fiecarei locatii. Astfel, consumatorii pot experimenta atat mai multe marci de bere, cat si mai multe tipuri de servire a berii.

 „Canalul HoReCa este singurul  unde consumatorii se pot bucura de berea la  draught si de specialitatile de bere la draught. In functie de specificul fiecarui local, consumatorii pot experimenta diferite marci de bere, un design si o atmosfera distincta si mai multe tipuri de servire a berii. Ursus Breweries si partenerii sai din industria HoReCa ofera consumatorilor experiente diverse de savurare a berii pentru ca momentele petrecute cu prietenii sa fie memorabile. Grolsch Weizen sau Grolsch la draught servita in Borcan (The Jar), URSUS nepasteurizata si URSUS nefiltrata si nepasteurizata servita din tank-urile de bere, diferitele ritualuri de servire – roata si metrul de bere – fiecare dintre acestea reprezinta oferta noastra si o experienta unica pentru toti consumatorii pasionati de berea la draught”, a declarat Tiarnán Ó hAimhirgín, Vicepresedinte Vanzari si Distributie Ursus Breweries.

 

Creativitatea si inovatia, elemente cheie

Anul trecut, compania a lansat in Romania a lansat in Romania The Jar (Borcanul) pentru berea Grolsch, o inovatie a echipei Ursus Breweries in materie de a savura  berea la draught.

„Creativitatea si inovatia sunt elementele cheie pentru Grolsch, care isi propune sa le aplice in orice activitate. Iar consumul de bere la draught nu este o exceptie. Cu un design inspirat de sticla cu Swing Top, Borcanul (The Jar) Grolsch le ofera consumatorilor o experienta absolut unica  prin care se serveste berea la  draught, ii provoaca sa priveasca lucrurile altfel si sa depaseasca normele conventionale ale unui pahar sau halbe, toate acestea prin creativitate, inovatie  si pasiune. Datorita sticlei din care este creat The Jar Grolsch si cu ajutorul capacului unic si emblematic pentru Grolsch, berea din interior isi mentine pentru mai mult timp prospetimea si gustul distinctiv. Calitatea experientei se pastreaza, iar berea isi pastreaza, astfel, proprietatile mai mult timp”, spun reprezentantii Ursus.

 

GROLSCH-WEIZEN_pahar-si-sticlaGrolsch, un brand premium de origine olandeza, are un istoric ce prezinta 400 de ani de experienta ce foloseste si astazi reteta si secretele primite mostenire si se adreseaza tinerilor nonconformisti, atrasi de arta contemporana si activitatile experimentale. Sloganul sub care activeaza Grolsch este “For Experimentalist since 1615”.

Una dintre specialitatile aflate in portofoliul companiei este si Grolsch Premium Weizen, o bere autentica din grau produsa din 2004 dupa o reteta traditionala germana si imbunatatita de berarii olandezi. Berea are un aspect tulbure datorita maltului de grau si drojdiei ramase in bere, iar spuma are o consistenta fina care persista. Este o bere fina, usor de savurat, mai ales in zilele fierbinti de vara.

Recent, compania a organizat o vizita de piata la unii dintre partenerii sai din industria Horeca, cu scopul de a aduce in atentia presei de specialitate cateva exemple de adaptare a portofoliului la specificul locatiei respective.

Energiea – provoked by Grolsch este in egala masura pub si hub urban, un loc care imbina lejeritatea si relaxarea vorbelor langa un pahar cu energia evenimentelor din zona artistico-culturala urbana, intr-un decor deconstruit, cu o personalitate puternica. Energiea este un loc perfect pentru a savura berea la draught – The Grolsch Jar.

Biutiful – Remixul unui Pub si tank-uri cu bere URSUS nepasteurizata

Biutiful reprezinta o evolutie fireasca a pub-ului in mileniul al treilea, cu un spatiu prietenos, deschis si unic, pregatit sa primeasca vizitatori.

Biutiful_pahare URSUS nefiltrataBiutiful este unicul pub din Bucuresti in care, datorita cererii mari, au fost instalate tank-uri cu bere URSUS nepasteurizata, aprovizionate permanent cu cea mai proaspata bere, transportata direct din fabrica, in cel mult 24 de ore. In acelasi timp, in Biutiful, este disponibila si o alta specialitate de bere – URSUS nefiltrata si nepasteurizata. Berea nefiltrata contine urme de drojdie (celule de drojdie), care, pe parcursul duratei de viata a produsului, la rece, contribuie inca, chiar daca foarte lent si la nivel fin, la finisarea gustului si a aromei berii si la mentinerea prospetimii.

Biutiful_URSUS tancuri de bere

Fire – URSUS draught Crystal Cold – cristale inghetate de bere in gulerul de spuma

Fire_URSUS_pahar Crystal ColdUndeva pe strada Gabroveni din zona Lipscani exista din anul 2000 un loc sinonim cu o generatie. Locul unde muzica necomerciala sau „neacceptata” de alte cluburi din motive comerciale a prins viata pentru prima data.

 

URSUS draught Crystal Cold

URSUS draught servita in stilul Crystal Cold este in spiritul acestui loc special. Crystal Cold este o instalatie de URSUS draught complexa si o inovatie. Cristalele inghetate de bere din gulerul de spuma al URSUS draught ofera consumatorilor o experienta noua si unica in materie de gust si de servire a berii la draught.

 

Curtea Berarilor – roata si metrul de bere, un alt mod de a servi Timisoreana

In respectabila ei traditie, Curtea Berarilor reimprospateaza vremile de altadata pentru oamenii de azi. Principiile Curtii sunt clare si sanatoase: Pofta de viata se tine cu bere Timisoreana la halba si bucate alese, iar cel mai bine se potriveste o roata de bere sau un metru de bere proaspata Timisoreana la draught.

Curtea Berarilor_roata de bere Timisoreana

 

Hanu’ lui Manuc – o halba de bere servita intr-un loc istoric din Bucuresti

Hanul lui Manuc_metrul de bere Timisoreana_1

Hanul pe care Manuc, cladire istorica din centrul Capitalei, este locul perfect unde, pe langa o halba de bere Timisoreana servita la metru, se poate degusta si o bere speciala, un St. Stefanus.St. Stefanus este o bere belgiana creata in anul 1295, de calugarii de la Manastirea Sfantul Stefan. Fiecare sticla pleaca din fabrica dupa ce se matureaza timp de 3 luni, cu semnatura maestrului berar, avand un termen de valabilitate de doi ani.

Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania, cu un portofoliu extins de branduri, cum ar fi: URSUS, Timisoreana, Ciucas, Grolsch, Peroni Nastro Azzurro, Redd’s, Stejar, Azuga, Pilsner Urquell, Miller Genuine Draft si St. Stefanus.

SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii producatoare de bere din lume, cu participatii in societati producatoare de bere sau acorduri de distributie pe sase continente.

Carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Cmentariile sunt închise