Terasa Roberto’s On La Strada s-a redeschis pentru noul sezon de vara

Hotelul Athénée Palace Hilton Bucuresti a redeschis oficial terasa de vara, Roberto’s On La Strada, anuntand totodata si un nou meniu de sezon, construit in jurul gratarului, Green Egg BBQ, o varianta intre un grill si un cuptor cu lemne.

Potrivit oficialilor Athénée Palace Hilton, punctul de atractie al noului meniu este friptura Tomahawk de 1.2 kg din carne de vita irlandeza. Pentru cei care nu pot face fata acestei „provocari”, bucatarii vor mai gati Lomo argentinian (steak file), o friptura de cocos pitic marinata cu ierburi italiene si, bineinteles, una dintre specialitatile casei, burgerul de vita Roberto’s On La Strada. Iubitorii de peste vor fi incantati de friptura de peste spada la gratar sau de crevetii jumbo pe grill.

„Acest Green Egg BBQ este excelent pentru gatit, mai ales pentru ca a determinat intreaga echipa de bucatari sa se intoarca la simplitatea elementelor de baza si sa se concentreze indeosebi asupra ingredientelor gatite atat de usor pe gratar. De asemenea, am conceput un sos BBQ aromat, perfect pentru gratar, care creeaza dependenta!”, a declarat Franz Conde, Executive Chef Athénée Palace Hilton.

Noul meniu include o varietate de aperitive cu influenta internationala si locala, cum ar fi carpaccio italian sau caracatita gatita in stil grecesc, platoul romanesc cu branzeturi si mezeluri sau fructele de mare.

Preparatele clasice Roberto’s On La Strada, precum pizza, salata Caesar si Club sandwitch-ul, sunt de asemenea prezente in meniu alaturi de deserturi si inghetata italiana.

„Vara aceasta atentia noastra se indreapta in egala masura asupra bucurestenilor cat si asupra oaspetilor din hotel, de aceea in acest sezon am improspatat conceptul terasei cu uniforme in trend, cu un meniu simplu dar plin de savoare, cu variante de bauturi de vara si vinuri romanesti; practic oferim un loc foarte placut din centrul Bucurestiului unde te poti bucura de o masa buna, intr-o ambianta racoroasa de vara”, a declarat Antonio Micali, Food & Beverage Manager Athénée Palace Hilton.

 

Cmentariile sunt închise