Tappster, noul sistem draught self-pouring disponibil în HoReCa

Tuborg România lansează primul sistem de draught self-pouring pentru HoReCa, Tappster. Pentru început, acesta va fi disponibil în 10 locații din București, urmând ca până la finalul anului numărul să crească la 20 în toată țara, lista completă a acestora fiind actualizată în cadrul aplicației Tappster.

Tappster este o aplicație inovatoare, care îmbină ideal experiența de servire și consum de bere vizând profitabilitatea operatorilor HoReCa. Acesta este un sistem profesional de draught disponibil exclusiv pentru partenerii Tuborg România, care va livra consumatorului final, pentru început, două tipuri de bere: Tuborg și Bucur. Această inovație a fost dezvoltată luând în considerare confortul clientului final, pentru a face consumul de bere mai accesibil și mai sustenabil, totodată.

Aplicația Tappster este disponibilă atât pentru IOS, cât și pentru Android. Consumatorul descarcă aplicația, trece printr-un proces de înscriere simplificat în urma testelor realizate pentru a ajunge la un rezultat optim de utilizare și introduce detaliile cardului pe care dorește să îl folosească pentru plățile din aplicație. În locație, clientul scanează codul QR aferent sistemului Tappster, își pune singur câtă bere dorește și plătește către operatorul HoReCa direct din aplicație, fără alte filtre.

Tappster este un sistem avantajos pentru locațiile HoReCa pentru că încurajează consumul prin disponibilitatea imediată a aparatului de draught în sală, creșterea volumului prin crearea unui punct suplimentar de servire, fără resurse extra alocate, reduce spațiul de depozitare aferent navetelor cu sticle și este ușor de operat. De asemenea, oferă o nouă experiență reducând timpii de așteptare pentru un nou pahar de bere, control exact al cantității dorite, plata instant pentru fix cantitatea consumată fără a fi nevoie de numerar și are totodată și o componentă prietenoasă cu mediul – reumplerea aceluiași pahar consumă mai puțină apă, electricitate și detergenți dăunători mediului.

Pentru prima utilizare a aplicației, Tappster oferă un discount de 50% utilizatorilor, indiferent de cantitatea turnată cu această ocazie înainte de finalizarea plății.

Inovațiile precum aceasta sunt definitorii pentru Tuborg România, reflectă atenția la nevoile consumatorilor și sunt rezultatul promisiunii companiei de a oferi consumatorilor experiențe asociate consumului de bere.

Cmentariile sunt închise