Taco Bell incepe, de maine, sa „testeze” piata romaneasca. O a doua unitate urmeaza sa fie deschisa in luna noiembrie

Primul restaurant Taco Bell din Romania se va deschide maine, 12 octombrie 2017, in centrul comercial Baneasa Shopping City din Bucuresti. Totodata, lantul american isi face intrarea in Europa Centrala si de Est, fiind prima locatie Taco Bell pe o raza de 1.028 kilometri in regiune.
Potrivit lui Mark Hilton, CEO Sphera Franchise Group, investitia in acest prim restaurant s-a ridicat la aproximativ 350.000 de euro, iar Baneasa Shopping Center a fost ales datorita faptului ca este, in continuare, cel mai vizitat centru comercial din Romania, precum si datorita colaborarii indelungate si relatiei bune pe care compania o are cu reprezentantii sai.
In ceea ce priveste expansiunea, Mark Hilton a precizat ca cel de-al doilea restaurant Taco Bell va fi deschis in luna noiembrie a acestui an, insa nu a dorit sa dezvaluie locatia, anuntul urmand sa fie facut in curand pe pagina oficiala de Facebook.
Restaurantul este situat la parterul mall-ului, in zona de food court si dispunde de un lounge de 170 de metri patrati, disponibil exclusiv clientilor sau. Design-ul restaurantului urmeaza modelul global Global Explorer care include o bucatarie deschisa, ce permite clientilor sa vada cum sunt pregatite produsele comandate, mobilier cu optiuni de locuri la mese sau la canapele, prize USB pe care clientii le pot folosi pentru a-si incarca dispozitive mobile, precum si acces la internet prin Wi-Fi. Echipa cuprinde 40 de angajati.
Meniul cuprinde o varietate de produse de inspiratie mexicana, precum Crunchy Taco, Fajita Burrito, Nachos Supreme si faimosul CrunchwrapTM, toate pregatite cu ingrediente de cea mai buna calitate. Clientii sunt incurajati sa isi personalizeze preparatele, alegandu-si tipul de produs (taco, burrito, quesadilla, crunchwrap sau bowl), tipul de carne (pui, porc sau vita), garnitura (nachos sau cartofi prajiti) si sosul preferat (Mild, Hot sau Fire). De asemenea, ei pot alege si sa nu adauge sos deloc.

Taco Bell face parte din portofoliul Yum! Brands si este principalul lant de restaurante de tip „quick service restaurants” (QSR) din lume, care ofera produse de inspiratie mexicana. Prezenta sa pe piata din Romania este gestionata de Sphera Franchise Group, operatorul exclusiv pe plan local al celorlalte doua mari lanturi de restaurante din portofoliul Yum! Brands: KFC si Pizza Hut.

Cmentariile sunt închise