Starbucks a deschis inca o cafenea pe Calea Victoriei

Starbucks a deschis saptamana trecuta a treia cafenea din zona Piata Victoriei, Bucuresti, pe Calea Victoriei 155, ajungand la un total de 41 unitati la nivel national.

 „Suntem intotdeauna in cautarea celor mai potrivite spatii pentru a aduce Starbucks cat mai aproape de iubitorii de cafea de calitate. Iar faptul ca am deschis cea de-a treia cafenea in zona Calea Victoriei este dovada oportunitatilor de dezvoltare si de business in Bucuresti, dar si a cererii crescute pentru bauturile de specialitate care ne-au consacrat. Clientii vor aprecia, cu siguranta, atat atmosfera din noul Starbucks, cat si experienta servirii cafelei si serviciile conexe”, a declarat Karol Żuradzki, Director Regional pentru Romania, Bulgaria si Serbia.

Noua cafenea are o suprafata de 188 metri patrati, iar pe langa oferta clasica Starbucks, ofera optiunea de „take away”, inclusiv prin conceptul „Adu-ti propriul termos”, ce presupune ca orice client Starbucks sa vina oricand cu tumblerul preferat in cafenea pentru a primi 1 leu reducere la orice cafea achizitionata.

Cmentariile sunt închise