Stadio Hospitality preia steakhouse-ul Vacamuuu

Grupul SHC, jucător de renume în industria ospitalității din România, anunță preluarea exclusivă a restaurantului Vacamuuu, situat în apropierea pieței Floreasca, consolidându-și astfel poziția în peisajul culinar al capitalei.

Vacamuuu, cunoscut pentru abordarea sa inovatoare și atmosfera primitoare, se integrează perfect în viziunea grupului de a crea restaurante autentice. Hotărâți să păstreze esența și valoarile care au făcut din Vacamuuu un nume respectat în lumea culinară, Stadio Hospitality promite să mențină standardele și să aducă o infuzie de prospețime și inovație în această destinație iconică.

“Suntem încântați să adăugăm restaurantul Vacamuuu în familia Stadio Hospitality”, a declarat Radu Dumitrescu, CEO al grupului. Această achiziție reprezintă o oportunitate extraordinară de a extinde orizonturile noastre gastronomice și reflectă totodată viziunea noastră comună de a oferi fiecărui oaspete experiența perfectă!

Cu cele 7 restaurante existente – NOR, 18 Lounge, Cișmigiu Bistro, cele 3 restaurante Stadio (Unirii, Universitate și Herăstrău) și acum Vacamuuu, grupul SHC își demonstrează angajamentul de a oferi oaspeților săi experiențe gastronomice extraordinare și servicii impecabile. Preluarea steakhouse-ului reprezintă o nouă etapă în această călătorie continuă către excelența culinară, estimând ca până la finalul lui 2023 grupul să atingă o cifră de afaceri de aproximativ 90 de milioane de lei.

Cmentariile sunt închise