Spartan a investit 90.000 de euro intr-un nou restaurant, la Bacau

Lantul de restaurante de tip fast-food Spartan a inaugurat recent o noua unitate, la Bacau, in urma unei investitii de circa 90.000 de euro. Noul restaurant este cea de-a 13 unitate proprie si a 33-a din cadrul retelei nationale.

Restaurantul este situat in centru comercial Arena Mall, ocupa o suprafata de 100 de mp si are 17 angajati. Spartan Bacau si-a intampinat clientii cu produsele sale traditionale, datorita carora s-a facut cunoscut in toata tara: Souvlaki si Gyros, pregatite dupa retete proprii, pyta proaspata, preparata pe loc, precum si sosurile care sunt marca inregistrata. Carnea de pui, folosita in toate restaurantele din retea, provine de la ferma de la Ciorogarla, unde animalele sunt crescute in cele mai bune conditii, hranite cu graunte si nu se folosesc aditivi in procesare. Maioneza care intra in componenta sosurilor este facuta din oua, iar carnea de porc si berbecut este cumparata de la furnizori atent verificati si pregatita intr-un bait special, la fabrica de procesare de la Ciorogarla.

“Am hotarat sa deschidem restaurantul din Bacau pentru ca, asa cum am afirmat mereu, vrem sa ducem numele si standardele de calitate ale marcii Spartan in toate orasele tarii. Am raspuns si cererii mari existente in acest oras, unde, conform studiilor de piata pe care le-am facut, multi oameni mergeau in Focsani si Iasi si mancau la Spartan, pentru ca nu exista un restaurant si in Bacau. De asemenea, din Bacau am primit cele mai multe cereri de franciza. Asadar, suntem increzatori ca in circa un an vom reusi sa ajungem lideri pe segmentul de carne rotisata in zona oraselor Bacau, Roman si Focsani, la fel cum s-a intamplat in Timisoara”, a declarat Anisoara Bataiosu, Director General al S.C. Strong MND S.R.L, compania detinatoare a francizei Spartan.

Parte a strategiei de consolidare si, in acelasi timp, de dezvoltare a afacerii, toate restaurantele din reteaua Spartan vor beneficia de o imbunatatire a designului, care va consta in modernizarea sistemului de iluminare si folosirea unor materiale de o calitate superioara, iar unitatea nou inaugurata in Bacau este prima realizata dupa noile specificatii.

Cmentariile sunt închise