Spartan „intra” in Constanta si ajunge la 32 de restaurante

Lantul de restaurante de tip fast-food cu specific grecesc a deschis recent o noua locatie, in cel mai mare centru comercial din Constanta, Maritimo Shopping Center. Noul restaurant a fost inaugurat pe 7 aprilie a.c., iar in primul weekend de functionare a inregistrat circa 1.500 de clienti si vanzari in valoare de aproximativ 7.000 de euro.

Primul restaurant Spartan din Constanta este o locatie proprie a lantului, nu in franciza, si  este rezultatul unei investitii de circa 90.000 de euro. Restaurantul ocupa o suprafata de 120 de mp in zona de vizibilitate maxima a
food-court-ului, si are 20 de angajati.

Potrivit reprezentantilor companiei, cu ocazia inaugurarii celei de-a douasprezecea unitati proprii, se deruleaza promotii si oferte speciale la meniurile Gyros si Souvlaki, care vor continua toata luna aprilie. De asemenea, in saptamanile urmatoare vor avea loc si alte evenimente, printre care un concurs de skandenberg la care va fi prezent si Bogdan Stoica, campion mondial in K1.

„Ne-am dorit de mult timp sa deschidem o unitate Spartan si in Constanta, pentru ca este unul dintre cele mai importante orase din tara, atat din punct de vedere economic, cat si ca marime. Am studiat cu atentie mai multe optiuni si am ales Maritimo Shopping Center datorita mixului excelent de chiriasi, a vadului comercial bun si, nu in ultimul rand, a echipei de aici, care ne-a facut o impresie excelenta inca de la inceput. Strategia Spartan de extindere in centrele comerciale din toate marile orase ale Romaniei nu putea ocoli Constanta si suntem incantati ca am inaugurat aceasta unitate chiar inaintea debutului sezonului estival”, a declarat Anisoara Bataiosu, Director General Strong MND Corporation S.R.L., compania care detine franciza Spartan.

Reprezentantii companiei estimeaza pentru primul an de activitate o cifra de vanzari de circa 500.000 de euro, cu o crestere estimata la 70% in perioada sezonului estival, cand in Constanta vin turisti din toata tara.

Spartan face parte din grupul de francize S.C. Strong MND Corporation S.R.L, companie francizoare care detine si platforma www.francizelacheie.ro. Lantul de restaurante a fost fondat in 2012 si numara 32 de restaurante, dintre care 12 sunt restaurante proprii si alte 20 sunt in sistem de franciza, deschise in Capitala si in 19 orase din tara.  Planurile de expansiune vizeaza ca, pana in 2018, sa ajunga la 40 de unitati.

Cmentariile sunt închise