Somelierul Adrian Jipa va participa la concursul international Châteaux & Domaines Castel-European Best Young Sommeliers 2016

Asociatia Somelierilor din Romania (www.somelieri.ro), singura asociatie de profil din Romania recunoscuta la nivel international de A.S.I., a fost invitata sa participe la Concursul International “Châteaux & Domaines Castel-European Best Young Sommeliers 2016”, ce se va desfasura la Londra, in perioada 9 – 10 octombrie 2016. Candidatul Romaniei va fi Adrian Jipa, castigator al Concursului National “Cel mai bun Somelier din Romania 2016”. Pentru prima data in cadrul competiei, Romania va avea un membru in Comitetul Tehnic si Jiriu, si anume pe Alexandru Dan, Vicepresedintele A.S.R, in timp ce Florin Voica, Presedintele A.S.R, va fi conducatorul delegatiei Romaniei.

Competitia este organizata de “The Wine Guild of the United Kingdom”, in parteneriat cu “Academy of  Food & Wine Service”. Comitetul tehnic si juriul concursului se va ghida conform standardelor A.S.I. (www.sommellerie-internationale.com). Fiecare tara participanta va fi reprezentata de un concurent, care la momentul desfasurarii concursului indeplineasca urmatoarele conditii: sa aiba mai putin de 30 ani impliniti; sa lucreze in cadrul unui restaurant; sa vorbeasca fluent limba enlgeza.

carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Cmentariile sunt închise