Soluții de siguranță pentru o vară fără griji cu MASTERTENT

Odată cu 1 iunie marcăm oficial redeschiderea teraselor și prima etapă de relaxare a măsurilor de siguranță ce vizează industria Horeca. Deși a fost greu încercat în ultimele două luni și jumătate, constatăm că domeniul ospitalității nu se dezice nici de această dată și surpride oaspeții prin capacitate de adaptare și previziuni din cele mai optimiste.

Aceste aspecte rezidă în faptul că dintotdeauna a fost o industrie puternic regularizată, iar antreprenori și manageri deopotrivă și-au asumat indiferent de condiții, siguranța celor care le treceau pragul. Într-adevăr acest 1 iunie 2020 a fost deosebit și cu ușurință poate fi notat drept un t0 pentru cei ce se asigură că prepararea și ambientul servirii felurilor de mâncare preferate se desfășoară în cele mai bune condiții. Responsabilitatea este împărțită în mod egal între clientul restaurantului/terasei și operatorul Horeca, dar Mastertent adresează pe cei din urmă cu soluții dedicate.

Implementarea standardelor de igienă sporite și menținerea distanțării de siguranță în locații Horeca închise sau în aer liber, se poate obține cu ajutorul unor soluții preventive special gândite pentru relansare.

Printre produsele cu care Mastertent vine în întâmpinarea nevoilor actuale ale managerilor din ospitalitate, putem enumera:

  • Pereții despărțitori mobili adecvați atât în spații indoor, cât și la terasă sau în grădină; un perete despărțitor mobil standard Mastertent este format din doi stâlpi de aluminiu și un panou din țesătură care poate fi întins între cei doi stâlpi pentru a oferi protecție optimă între mese. Pot fi conectate și extinse la infinit, iar înălțimile diferite ale stâlpilor permit adaptarea la grupuri de mese cu bănci.
  • Pereți despărțitori transparenți care pot fi dezinfectați fără a crea senzația neplăcută de îngrădire și care conferă eleganță spațiilor în care sunt amplasați. Panourile transparente ale acestora sunt realizate din PVC și mărginite cu țesătură neagră. Pereții despărțitori din PVC pot fi curățați cu ușurință și dezinfectați de mai multe ori pe zi, pentru a împiedica bacteriile și virusurile să adere la suprafață.

mastertent - perete despartitor

  • Pereți despărțitori colorați din material textil ce aduc laolaltă designul și funcționalitatea. În restaurantele de astăzi vom constata că pereții despărțitori mobili pot face parte integrantă din designul interior al restaurantelor. Gama largă de culori permite combinații adaptate unor spații diferite: panourile din țesătură sunt disponibile în 12 culori standard, iar stâlpii din aluminiu au trei culori standard: alb, negru și ecru (se pot solicita alte culori, sau imprimarea acestora cu logo-ul sau cu alte imagini pentru a-i personaliza după dorință și integrare în design);

mastertent - cort concert

  • Corturile și evenimentele în aer liber sunt complementare, mai ales dacă luăm în considerate că Mastertent pune la dispoziția colaboratorilor săi corturi pentru evenimente sportive (pot fi folosite ca vestiare mobile, VIP-lounge, acoperiș pentru echipele media sau pur și simplu ca stand de informații sau băuturi), corturi pentru petreceri, concerte și festivaluri ce pot fi personalizate prin imprimare cu logo sau design la alegere și corturile gonflabile de tip „blow-up”, impermeabile 100%, rezistente la foc și ușor de transportat;
  • Corturile de grădină de la Mastertent sunt produse de calitate, rezistente, care pot fi utilizate timp de mai mulți ani și protejează oaspeții de inevitabilele furtuni de vară. Versatilitatea lor permite să fie folosite în moduri inedite precum garaj temporar, acoperis pentru petreceri în grădină sau spațiu dedicat furnizorilor de servicii de catering. Mastertent oferă o gamă largă de accesorii pentru corturile sale: pereți laterali, sisteme de iluminat, panouri radiante, roți de transport și seturi de fixare.

Peste 30 de ani de experiență în producția și distribuția corturilor pentru evenimente în aer liber, fac din MASTERTENT liderul pieței europene în domeniu. Profesionalismul și expertiza se reflectă și în disponibilitatea cu care abordează fiecare proiect, punând la bătaie un întreg departament creativ pentru a se asigura că întâmpină așteptările partenerilor în cele mai mici detalii.

Anul 1993 a însemnat extinderea gamei de produse prin realizarea primului cort de eveniment, urmată patru ani mai târziu de inaugurarea primei filiale străine – în Spania. 10 ani mai târziu, în 2017, s-a deschis prima filială din SUA pentru ca astăzi MASTERTENT să opereze la nivel internațional în peste 30 de țări de pe 5 continente. Principalele materiale sunt obținute în țara producătoare: aluminiu și oțel din Italia și lemn din România, sistemul riguros de control al calității garantează gradul înalt de calitate al produselor Mastertent.

 

Cmentariile sunt închise