Schimbari in piata bauturilor: Alexandrion preia portofoliul de vinuri romanesti al grupului Halewood

Grupul Alexandrion a anuntat semnarea unui acord pentru achizitia portofoliului de vinuri romanesti al grupului Halewood. Finalizarea tranzactiei este preconizata sa aiba loc in urmatoarele trei luni. In urma acestei achizitii, Alexandrion va deveni unul dintre cei mai puternici jucatori din piata bauturilor.

Alexandrion Group va deveni prin aceasta achizitie unul dintre cei mai puternici si mai competitivi jucatori de pe piata din Romania. Suntem o companie cu traditie, care investeste in Romania si acorda maxima atentie necesitatilor si cerintelor consumatorilor sai. Suntem foarte selectivi cu afacerile pe care le includem in portofoliul nostru si avem incredere ca aceasta decizie va fi pe placul consumatorilor nostri”, a declarat  Nawaf Salameh, CEO Alexandrion Group.

Grupul Halewood este prezent in Romania din 1987 si si-a dezvoltat un portofoliu de inalta calitate de vinuri premiate. In ceea ce priveste volumul inregistrat, compania se afla in top zece producatori de pe piata locala si pe locul doi la nivel de exporturi de vin.

Grupul Alexandrion este cel mai mare producator de bauturi spirtoase de pe plan local si detine un portofoliu impresionant branduri care acopera toate segmentele pietei. „Achizitia gamei de vinuri Halewood aduce plus-valoare companiei si reprezinta o noua etapa in strategia de dezvoltare si extindere pe plan local si international. Grupul si-a asumat o politica de investitie continua, acordand o atentie deosebita modului de promovare a brandurilor, procesului de productie si distributie, si, nu in ultimul rand, specialistilor implicati”, au precizat reprezentantii Alexandrion.

Halewood International PLC va continua dezvoltarea portofoliului existent de branduri internationale de bauturi spirtoase.

Cmentariile sunt închise