S-a dat startul celei de-a X-a editii a competitiei “Arena Bucatarilor”, organizata de Selgros Cash & Carry

Selgros Cash & Carry organizeaza, incepand cu luna aceasta, a X-a editie a concursului de gatit „Arena Bucatarilor”, dedicat profesionistilor gastronomiei din industria HoReCa.

Editia din acest an vine cu cateva modificari, care nu fac decat sa creasca si mai mult miza competitiei. Printre cele mai importante modificari, ce pot fi consultate pe site-ul organizatorului, se afla:

 • Vor exista patru etape preliminare pe regiuni, care vor avea loc in perioada 12 martie – 10 aprilie. Cele patru regiuni sunt:
  • Zona Est, care include magazinele Selgros din Constanta-Nord, Constanta-Sud, Braila, Galati, Bacau, Iasi si Suceava;
  • Zona Centru, care include magazinele Selgros din Bistrita, Targu Mures – Ernei, Targu Mures, Brasov, Ploiesti si Craiova;
  • Zona Vest, care include magazinele Selgros din Cluj-Napoca, Alba Iulia, Oradea, Arad si Timisoara;
  • Zona Bucuresti, care include magazinele Selgros din Baneasa, Pantelimon, Berceni si Drumul Taberei.

In etapa preliminara ingredientele impuse sunt pulpa de porc, gutuie si castraveti murati.

 • Semifinalele pentru fiecare dintre cele patru regiuni vor avea loc la clubul Fratelli din Bucuresti, in perioada 19-20 ma 2018; primii doi calificati din fiecare semifinala vor ajunge in finala;
 • Marea Finala va avea loc la Bucuresti, spre finele anului, la o data ce va fi stabilita si anuntata in luna august.

Castigatorul concursului Arena Bucatarilor 2018 va primi un premiu de 10.000 de lei. Valoarea tuturor premiilor poate fi consultata in Regulament. Premiile pentru primii trei clasati in fiecare semifinala sunt de 2.500, 1.500 respectiv 1.000 de lei.

Inscrierile se vor face pe site-ul Selgros, in perioada 12 martie – 10 aprilie 2018. Regulamentul complet, care include si lista completa a premiilor acordate, poate fi consultat pe site.

Incepand cu anul 2010, Selgros a organizat si gazduit competitia “Arena Bucatarilor”, concurs destinat gastronomilor din Romania, se organizeaza inca din 2010. In cei sapte ani de desfasurare, competitia si-a propus sa premieze priceperea si maiestria celor mai pasionati Chefi care demonstreaza juriului, prin tehnici ingenioase de preparare a bucatelor, ca merita unul dintre premiile oferite de Selgros Romania.

Din 2013, competitia “Arena Bucatarilor” este afiliata competitiei internationale Les Chefs en Or a grupului Transgourmet.

Selgros Cash&Carry Romania detine 22 magazine in Bucuresti, Alba-Iulia, Brasov, Iasi, Targu Mures, Oradea, Cluj, Ploiesti, Timisoara, Craiova, Bacau, Galati, Braila, Arad, Suceava, Constanta si Bistrita. Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG cu operatiuni in Elvetia, Franta, Germania, Austria, Polonia, Romania si Rusia. 

Cmentariile sunt închise