S-a deschis Mercure Galati Centrum

Hotelul cu 70 de camere Mercure Galati Centrum s-a lansat cu o tematică uimitoare, inspirată de mișcarea Bauhaus, după un amplu proces de redesign și renovare. Amplasat ideal pe strada Domnească, la câțiva pași de Centrul Vechi al Galațiului și de Promenada Dunării, Mercure Galați Centrum este aproape de principalele atracții turistice și de agrement ale orașului, precum și de principalele destinații comerciale și de afaceri.

Hotelul de 4* oferă un mix de 64 de camere superioare moderne, alături de șase apartamente generoase, un restaurant cu terasă, Winestone, destinat meselor casual, și sala de conferințe. Proprietatea renovată va găzdui atât evenimente corporative, cât și private într-o sală panoramică spectaculoasă, un spațiu de conferințe de 190 de metri pătrați cu terasă, situat la etajul 9 al hotelului.

Mercure Galati Centrum este situat pe strada Domnească, aproape de principalele atracții din Galați, inclusiv Centrul Vechi și Promenada Dunării. Hotelul este, de asemenea, poziționat în proximitatea unor importante destinații comerciale și de afaceri, cum ar fi portul Galați, cel mai mare port de pe Dunăre, șantierul naval Damen, precum și instituții publice, precum Universitatea „Dunărea de Jos“.

Principala inspirație pentru tematica hotelului Mercure Galati Centrum a fost mișcarea Bauhaus, un curent artistic întâlnit frecvent în Galați. Formele sale organice și mobilierul sunt în armonie cu valorile locale. Acestea se reflectă în reprezentările grafice ale fluviului Dunărea și elementele arhitecturale din peisajul urban, atât în camere, cât și în zonele comune ale hotelului. Liniile fine, rotunjite și culorile pastelate cu mici detalii vii sunt, fără îndoială, semnele distinctive ale hotelului Mercure Galați Centrum.

La Mercure, somnul este elementul cheie pentru experiența oaspeților. Prin alegerea soluției ”Great Bed for Great Dreams”, marca oferă fiecărui oaspete un confort superior. Cadrul de pat, topperul flexibil și detașabil și o saltea cu o grosime de 30 de centimetri cu tehnologia Pocketed Air Spring®, asigură suport adaptat fiecărui turist.

Mercure este un brand hotelier midscale, ce combină puterea unei rețele internaționale cu experiențe de ospitalitate locale, autentice. Angajamentul ferm al mărcii pentru calitate asigură un standard de servicii consecvent și fiabil în fiecare Mercure din întreaga lume, în timp ce designul fiecărui hotel reflectă caracterul și cultura distincte ale destinației sale. Trecând dincolo de obișnuit pentru călătorii de afaceri și de leisure, membrii echipei Mercure sunt recunoscuți pentru pasiunea, entuziasmul și căldura lor și împărtășesc cunoștințele lor despre peisajul local, oferind sfaturi privilegiate și amuzând oaspeții cu povești de istorie și folclor local. Hotelurile Mercure sunt situate convenabil în centrul orașului, la malul mării sau la munte, cu o rețea de mai mult de 824 hoteluri în peste 62 de țări.

Mercure este parte a Accor, un grup de ospitalitate augmentată, lider mondial, care oferă experiențe unice în 5100 de hoteluri și reședințe din 110 țări.

Cmentariile sunt închise